wildchild Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Alecseu a cerut-o pe nevast?-sa în c?s?torie. I-a dat inel în timp ce st?tea pe forum de pe laptopul ei.M? gândeam s? v? întreb dac? merit? un premiu de fidelitate, un mod, ceva?
jsonwhite Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Doar daca isi face nevasta-sa cont pe rst si pune poza cu ea.
DiabloTM Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 frumos gest , cere unica ( pana acum ) casa de piatra si copii de c?r?mid?
hades Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Doar daca isi face nevasta-sa cont pe rst si pune poza cu ea.Prea multi sub 18 aici. Oricum, pe aici moda e root-uri, nu femei
QuoVadis Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 (edited) Vazand ca sunt singurul care am votat "nu" pana acum, sa si argumentez decizia: votul meu ar fi mai corect exprimat in "nu chiar acum, e work in progress". Nu am nimic cu el ca persoana nu ii port vreo ura sau ceva caci nu ne-am certat vreodata. Pur si simplu nu il vad sa aiba acea rabdare si diplomatie, si acel tact si sange rece, calitati care un mod trebuie sa le aiba. Prevad o perioada de comportament frumos in "luna de miere" (ca mod) iar apoi downhill.. insa poate sunt eu mai cinic si pesimist de fel. Sigur, ajuta faptul si ca te cunosti cu anumite persoane din staff... care poate fi o sabie cu doua taisuri.Bafta!P.S. Casa de piatra, sa va pretuiti unul pe altul si sa imbatraniti frumos! Edited August 6, 2015 by aa7670
wildchild Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Doar daca isi face nevasta-sa cont pe rst si pune poza cu ea.Vine cu ea la Defcamp. Numa Nytro mai face hardcorisme dinastea.
Che Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 E frumoasa ? Cum arata ? Pune o poza cu ea sa vedem ce ai ales ?
hades Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 @Che: O sa fac o poza speciala la nunta, cu dedicatie.
sleed Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 @alecseu e serios, isi vede de treaba si ar merita din punctul meu de vedere. +1P.S. Casa de piatra si copii din caramida ))
fan_fan_em Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Cas? de piatr? ?i î?i urez la viitori copii tot ce e mai bun: s? nu fie ca ?i aerosol.
Aerosol Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Aerosol se uita pe xnxx in timp ce raspunde la acest thread, el nu primeste nimic?
Anonym13 Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Aerosol se uita pe xnxx in timp ce raspunde la acest thread, el nu primeste nimic? aerosol primeste o muie la pachet