rectisor Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Salutare! Ce firme gen AdSense mai cunoasteti care platesc si bine? Firme pe care le-ati incercat si voi.. Merci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAnalyst Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 tot ce nu e adsense plateste de rahatpopads de exemplu plateste, dar slabut la o mie de vizite 1-3euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rectisor Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 Ai ceva sfaturi pentru a ma accepta cei de la adsense? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMeDeu Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Rabdare, mie mi-au trimis scrisoarea acasa dupa 3 luni cu codul de activare (asta fiind acum vreo 4 ani). Si cand am ajuns la 120 dolari mi-au inchis contul ca cica erau multe click-uri invalide ca si cum eu as fi apasat abuziv pe reclame. N-am putut sa o scot la capat cu ei. Intr-adevar platesc bine dar e si bataie de cap cu ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaBRoN88 Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Daca vrei sa te accepte ia si tu un domeniu .com .ro ceva si un host platit de preferat , eu sugerez sa iti faci un site in wordpress e foarte simplu plus ca gasesti multe plugins si e foarte simplu pt incepatori,dupa ce ai instalat wordpress gaseste o thema si incepe sa o modifici cat poti tu de bn sa se potriveasca pentru site-ul tau cu cat mai customizata cu atat mai bn apoi fa si tu minim 15 20 de articole de la 400 de cuvinte in sus si in maxim 1 luna eu zic ca ai adsense.Mult succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecko-kill Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 RevenueHits - eu primesc cam 1$ per 1000 afisari in nisa movies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stresulicy Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Salutare! Ce firme gen AdSense mai cunoasteti care platesc si bine? Firme pe care le-ati incercat si voi.. Merci!luna aceasta am inceput sa folosesc Adnow link reffplati saptamanale si fara minim de plata in rest sunt destul de ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...