Vladwp Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Salut , de curand am prins un fir legat de ,,pacanele,, , despre ce este vorba mai exact , am prins mai multe ,,smecherii ,, ,,trucuri,, ,,smenuri,, la jocurile de noroc din gama Novoline si Gaminator ( des intalnite in salile de jocuri Maxbet , Milion , Bonus etc Sunt dispus sa bag 10.000 lei (100 de milioane vechi) in aceste jocuri. Momentan suntem 2 baieti implicati in aceasta discutie (eu cu ceea ce stiu , el deasemenea)Cautam parteneri cu care sa putem colabora .P.S : Tin sa precizez ca acest post este foarte serios , discutiile purtate fata in fata , noi aratand ceea ce avem pana acum , cei care vor sa colaboreze cu noi facand acelasi lucru Inca o data precizez: DISCUTIILE FATA IN FATA , DEMONSTRATIE FATA IN FATA , CEREM ACELASI LUCRU.Astept posturi in acest topic doar de persoanele interesate care, chiar cunosc !Multumesc.
Che Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 De ce nu postati gratuit ceea ce stiti? Eu joc la Casa Pariurilor BlackJack(21) cu miza de 5 lei si aproape zilnic scot minim 50 maxim 200lei. La inceput joc fara gamble(dublaje) pana fac 15-20 lei apoi incep cu dublajele Pai ia posteaza strategia sa vedem si noi cum suna.Casa pariurilor online sau direct la agentie ?
M4T3! Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Eu pe unde am fost nu am mai vazut aparate sa accepte 1 leu...
PingLord Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Am vazut ca ti-a mers bine. Esti faimos pe net :