GraphLog Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Am nevoie de vreo 320$, accept si sume mai mici totusi dar nu foarte mici (25$+).Ofer transfer bancar/prepaid visa card/amazon gift card. Rata o discutam in privat. Quote
GraphLog Posted August 24, 2015 Author Report Posted August 24, 2015 La cat cotezi 1 BTC ?Rata Preev din momentul tranzactiei e ok pentru mine. Quote
malsploit Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Inca cumpar.Contacteaza-l pe @spooky01 . E de incredere. Am tranzactionat peste 30 de bitcoini cu el. Quote
GraphLog Posted August 24, 2015 Author Report Posted August 24, 2015 Contacteaza-l pe @spooky01 . E de incredere. Am tranzactionat peste 30 de bitcoini cu el.Ah, doar am vorbit cu el acum ceva timp dar am uitat. Multumesc. Quote
spooky01 Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 am eu de vanzare 0.39 BTCEDIT: i-am vandut 0.39 BTC , el zice ca mi-a facut transferu in banca transilvania din banca lui credit europe, ieri seara , asteptam sa vedem daca intra banutii EDIT2: nu vreau sa trag concluzii pripite dar se pare ca omu m-a ars, a 2-a zi aproape 48 de ore si nu am primit nici un ban, vreau sa mai astept pana maine in data de 28 sa fim sigur, dupa aceea daca este sectiune undeva pt reclamatii de acest gen vreau sa fac.Salut. Imi cer scuze, de mine vorbesti ? Eu de pe 23 pana acum 1 ora am fost plecat la mare, esti sigur ca ai tranzactionat cu mine ? Quote
GraphLog Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 am eu de vanzare 0.39 BTCEDIT: i-am vandut 0.39 BTC , el zice ca mi-a facut transferu in banca transilvania din banca lui credit europe, ieri seara , asteptam sa vedem daca intra banutii EDIT2: nu vreau sa trag concluzii pripite dar se pare ca omu m-a ars, a 2-a zi aproape 48 de ore si nu am primit nici un ban, vreau sa mai astept pana maine in data de 28 sa fim sigur, dupa aceea daca este sectiune undeva pt reclamatii de acest gen vreau sa fac.Ti-am facut transfer in contul specificat. Quote
AerosoI Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 deci GRAPHLOG tu esti psihopat prietene?, in ce kkt de cont ai faut tu transfer tepare? nu mai ajung banii de 3 zile, pe jabber nu mai raspunzi, nu faceti afaceri cu GRAPHLOG pt ca este TEPAR.sper sa iti dea ban permanent sa nu mai ai ce cauta aici. GRAPHLOG arata tu printscreenurile alea ce mi le-ai aratat mie cu dovada ca ai trimis banii )).A avut ban din 2012 pana acu vreo 2 saptamani.I-a scos un mod ban-ul ca ii ceruse. Quote
giustone Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Cumpar si eu Bitcoins de 100$,am doar Paypal.Accept escrow,accept doar membrii de increde si cu vechime. Quote
out.law2012 Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 "GraphLog" un nenorocit este o japita ma ars si pe mine de 100$ . Mi-a vandut ceva i-am transferat bani si a disparut a reaparut dupa 2 zile zicandu-mi ca mia trimis si am stres eu.O javra de om Quote