nein Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Salutare , as dorii recomandare sau de unde pot sa cumpar vps windows sa-l folosesc pentru jingling traficsprint addmefast,sau cine are "prinse" cu scannere macar sa reziste 15 zile Quote
twistedperfectionism Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Iti pot oferi urmatoarele variante de configuratii:VPS1 2vCPU 2GB RAM 15GB SSD $10/monthVPS2 4vCPU 4GB RAM 20GB SSD $20/monthAmbele configuratii au IP unic (US/CA) si unlimited bandwidth.Ca sistem de operare iti pot ofer Windows XP SP3 (x64) sau Windows Server 2008(pentru jingling iti recomand windows xp. pentru asta le folosesc si eu)Sunt virtualizate cu VMware. Detin (inchiriat) server-ul pe care vor fi hostate.Nu sunt trial offers, AWS sau GC. Pot trimite printscreen din vCenter pentru a demonstra ca am acces la 14 dedicated servers. Quote
giustone Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 @Sveratus cumpara eu cu BTC.Cumpar doar vps safe,nu furate.(RDP,doar windows,via remote desktop) Quote
stresulicy Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Salutare , as dorii recomandare sau de unde pot sa cumpar vps windows sa-l folosesc pentru jingling traficsprint addmefast,sau cine are "prinse" cu scannere macar sa reziste 15 zilefolosesc Vultr de aprox 6 luni si nu am avut niciodata probleme cu ei, sunt mai scumpi un pic insa merita, vezi link in semnatura Quote
Sveratus Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 @Sveratus cumpara eu cu BTC.Cumpar doar vps safe,nu furate.(RDP,doar windows,via remote desktop)E vps cat se poate de safe nu e niciun furat. Quote
Kay97 Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 zoar.ro - au ei niste preturi calumea la vds-uri, 2 gb ram si configuratie decenta la vreo 6,20 EURO/luna. Au si Windows, il instalezi dupa ce il cumperi din panoul de control.Eu zic ca e perfect daca o arzi doar cu traffic exchange-uri d'astea. Quote
dj_sweet Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Dar nu este mai usor decat sa dai 20 usd pe un vps ... sa mergi la dedicatserver.ro si obtii pe bune? fara batai de cap , fara furturi si alte porcarii ? Quote
awnly3jhc2g Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Va recomand sa aveti mare grija cu jingling, deoarece iti pot virusa foarte usor calculatorul. Folositi cu deepfreeze. Quote