theandruala Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Salut. Am instalat kali linux pe android, ?i din cate am în?eles (sunt paralel cu asa ceva), cu acest kali as putea sparge unele routere. De ce când scriu airmon-ng îmi spune ca comanda nu exista? m.imgur.com/ZqNZgAj Quote
theandruala Posted September 13, 2015 Author Report Posted September 13, 2015 (edited) android@localhost ~ $ suPassword: android@localhost ~ # airmon-ngDar ma indoiesc ca ai instalat driverul. @tqcsu nici eu nu am setat vreo parola... Dar Imgur: The most awesome images on the InternetCorect.... Nu am f?cut asa ceva... Am scris su, dar... Nu am setat nici o parola, iar parola de la VNC nu merge... Exista vreo parola default? Edited September 13, 2015 by theandruala Quote
theandruala Posted September 13, 2015 Author Report Posted September 13, 2015 Am reu?it sa trec cu "sudo su" Dup? care am schimbat parola cu "passwd root" Dar tot îmi spune ca comanda nu exista... Care e treaba cu instalarea driverul ui? Quote
Sim Master Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Am reu?it sa trec cu "sudo su" Dup? care am schimbat parola cu "passwd root" Dar tot îmi spune ca comanda nu exista... Care e treaba cu instalarea driverul ui?Oricum nu poti sparge retele de pe android. Plus ca daca nu ma insel, in masina virtuala iti arata ca esti conectat prin cablu, nu prin wifi.Motivul pentru care nu poti sparge retele de pe telefon este cel pe care l-a zis si tqcsu, ca nu ai driverele sau de fapt nu ai un kernel care sa stie sa puna placa wireless in monitor mode. Quote
theandruala Posted September 14, 2015 Author Report Posted September 14, 2015 Deci sa în?eleg va practic e imposibil sa sparg asa ceva de pe un android? F?r? sa il conectez la alte kkturi? Quote
florinc93 Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Deci sa în?eleg va practic e imposibil sa sparg asa ceva de pe un android? F?r? sa il conectez la alte kkturi?Merge, doar ca iti trebuie telefonul potrivit. Vezi aici: Monitor mode for Broadcom WiFi Chipsets Quote
Sandu Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Pentru android ai putea incerca WIBR.Este un bruteforce pentru android. Quote
HydraN Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Ca sa nu mai deschid un topic aiurea intreb aici si imi cer scuze ca m-am bagat in topicul tau OP. Pot folosi kali din virtual machine pentru testare si altele de genul sau este obligatoriu sa il instalez pe o partitie pentru a putea folosi placa wireless? Quote
boinx Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Se poate folosi si dintr-o masina virtuala. Eu asa il folosesc, dar am si un stick live cu usb persistence pe care il consider mai eficient. Quote
theandruala Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Din cate ?tiu vm vede internetul ca pe o re?ea ethernet nu wireless Po?i încerca nu ?tiu sigur Quote
boinx Posted October 20, 2015 Report Posted October 20, 2015 Eu folosesc o placa de retea wireless pe usb si functioneaza in vm. Quote
DipKode Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Poti! Tine asta!https://rstforums.com/forum/107218-wireless-pentesting-cheap-wpa-enterprise.rst Quote
Leoskha Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 salut baieti am o rugaminte la voi cine poate sa ma ajute sa instalez kali pe android deja am o zi si numi reuseste mentionez ca am un samsung galaxy note 5 merci frumos ramin dator . Quote