z4rk Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Salut. Am o problema cu un VPS cu centos 6. Totul e in regula, doar ca nu imi merge wget. Imi apare asa, la orice incerc sa descarc:In rest totul merge perfect, doar asta e singura problema. Nu e chiar asa deranjant, dar am viteza mica de upload si ma enerveaza sa descarc in PC fiecare fisier si apoi sa-l uploadez. Se poate face cumva sa mearga? Quote
.Breacker Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Hecare, vrei sa descarci UDP Perl sa dai flud.Ai cautat macar un rezultat pe G0Gu?? Quote
z4rk Posted October 3, 2015 Author Report Posted October 3, 2015 Nu dragule, nu vreau sa descarc udepe sa dau flood, il pot uploada direct in 0.5 sec daca aia as vrea sa fac. Nu, nu asta vreau sa fac dar am de pus pe el niste fisiere, cam 150-200MB fiecare care sunt deja pe net. Pana le descarc in PC si le uploadez cu winscp sau altceva imi creste barba. Am net foarte prost si nu stau 10 ani sa urc cateva amarate de zip-uri cand le-as putea da direct wget.Si da, am cautat pe google dar nu am gasit nimic concret. Altfel nu intrebam aici.. Quote
PingLord Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Omfg..mai citim si noi de pe ecran?Primul neuron : Unable to resolve name -> probleme de rezolvare de nume de domeniu in IPAl doilea neuron : Daca nu rezolva numele de domeniu in ip, oare e o problema de DNS ?Al treilea neuron : Oare un cat /etc/resolv.conf imi va arata niste servere dns ?Al 4-lea neuron : Daca imi arata servere dns, oare daca incerc cu 8.8.8.8 ca si dns imi va merge? Quote
z4rk Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 (edited) @PingLord Din pacate cei 4 neuroni s-au dus la o bere se pare. Daca nu incercam nu intrebam aici. Daca tu zici ca e problema de la DNS, dece la orice site, orice incerc sa iau cu wget, primesc aia? Spune Iisuse Hristoase Fiul Domnului Dumnezeului nostru ca nu Te rastignim iar. Inca.. Edited October 5, 2015 by z4rk Quote
z4rk Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 (edited) @qps1 Ce?! Apari cu 13 posturi si ma acuzi pe mine de ce? Ai scris aici pt +1 atat. Ca nu-mi dau seama. Daca iti vine sa vomiti du-te la baie, cat mai ai timp. Daca esti userul unui site de al meu si ai luat ban iar apoi ma acuzi ca am copiat ceva de pe rst, afla ca si unele articole de pe rst au fost scrise inainte si in alta parte. Nu totul e unicat si pe site-ul asta apar chestii interesante, nu neaparat unice. Dar tu nu esti constient de vorbele tale. O seara frumoasa sa ai.PS: Report. Grabeste-te sa nu faci pe tine. Edited October 5, 2015 by z4rk Quote
Ganav Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Salut. Am o problema cu un VPS cu centos 6. Totul e in regula, doar ca nu imi merge wget. Imi apare asa, la orice incerc sa descarc:In rest totul merge perfect, doar asta e singura problema. Nu e chiar asa deranjant, dar am viteza mica de upload si ma enerveaza sa descarc in PC fiecare fisier si apoi sa-l uploadez. Se poate face cumva sa mearga?Ce afiseazanslookup www.yahoo.com?Daca da inseamna ca ai gresit numele domeniului. Quote
z4rk Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 Nu am cum sa fi gresit numele domeniului, la orice wget site.com/x.zip imi da asa, chiar la orice site. Quote
dark-angel Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ma, tu macar asculti ce zic altii? E de la RESOLV.Deschide cu nano /etc/resolv.conf si adauga "nameserver 8.8.8.8" si "nameserver 8.8.4.4".Normal ca-ti da la fel la orice site atata timp cat nu ai un nameserver pus. DOH. Quote
aelius Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 echo "nameserver 8.8.8.8" > /etc/resolv.conf Quote
Amalf Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 hosteaza-ti fisierul pe un http vizibil pe ip (eg. xxx.xxx.xx.xxx/de_descarcat.h) sau pune-l pe un ftp (sunt destule publice) si ia-l cu ftp. Quote