EDUTz Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 (edited) Salut, nu-s prea "nou" pe aici dar nu prea postez (adica deloc) ... de "curand" am un site online, vroiam opinia unor oameni cu capul pe umeri despre el, eventual cateva sfaturi, un pro/contra, orice fel de "review" e binevenit. Adresa este: edited Sunt foarte curios de ce spuneti voi. PS: nu caut sa fac reclama, e legit 100% curiozitate. Edited December 29, 2017 by EDUTz Quote
UnixDevel Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 parere personala ..prea incarcat ui Quote
EDUTz Posted October 13, 2015 Author Report Posted October 13, 2015 parere personala ..prea incarcat uiadica ? detalii pls .... sunt uimit ca am incercat sa-l tin cat mai minimalist posibil, eu personal nu vad ce e prea incarcat .... poate ma poti lamuri... Quote
EdeRVisS Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Index-ul e ok, problemele apar dupa ce dai click pe un cover. Prea multe reclame pentru un site "nou". In rest, ok. Nu, nu mi se pare aglomerat. Quote
EDUTz Posted October 14, 2015 Author Report Posted October 14, 2015 @EdeRVisS prea multe reclame fiind un popunder ... trebuia cumva sa monetizez siteul, stiu ca nu e prea placut dar meh, alte solutii nu prea sunt pe nisa asta... Quote
Blaskievics Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 E ok pentru o lipsa de ocupatie. Quote
sergiu4995 Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 chitika.com pune bannere si faci bani din afisari si clik-uri,o alternativa adsense,plateste prin paypal. Quote
BidiCooL Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 as dori si eu niste informatii legate de genul asta de site-uri. Stim cu totii ca legale nu-s deloc. Ceea ce nu inteleg este cum iti iei banii fara sa dai datele tale? Ok, site-ul il inregistrezi si il gazduiesti fara sa te gaseasca baietii rai, dar atunci cand iti pui reclame pe el ma gandesc ca trebuie lasate niste detalii personale de unde iti iei banii.. De la cine se iau aceste reclame sa nu te gaseasca, cum iti iei banii pe reclamele din site-urile "nu prea legale"? Imi puteti oferii niste informatii de genul va rog ? Multumesc! Quote