Jump to content

sergiu4995

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About sergiu4995

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 09/04/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sergiu4995

  A lucrat cineva cu algoritmul RSA?

  Nu inteleg la ce foloseste functia Bigmod Oare sa fie o functie recursiva ? care face criptarea si decriptarea?
 2. A lucrat cineva cu algoritmul RSA? Ma gandeam sa fac in c# ceva ,am vazut pe youtube ce programe au facut oamenii,doar criptand si decriptand un text,dar sunt unele chestii,care nu gasesti nicio explicatie si trebuie sa-ti bati capul. Trecand de etapa cand se creaza cheia publica si cea secreta, mesajul de criptare C ar mai putea fi folosit pentru criptarea pozelor sau inregistrarilor audio si invers pentru decriptate folosind M? As putea sa folosesc altceva doar sa ma folosesc de cheia publica si cea secreta.
 3. sergiu4995

  Instagram Bot v1.2.1

  Pacat ca nu merge...
 4. sergiu4995

  Cât câştigă un programator

  Prea mari salariile pentru unele proiecte pe care le gasesti si gratis pe net daca stiti unde sa cautati,ar mai trebui taiate din ele :))).Daca inveti omul la bani multi ,o sa vrea si mai mult. Sa ma scuteasca multinationalele pentru 50 de programatori pentru un proiect care-l pot face 5 experti,e ceva putred aici,banii pe proiecte sunt mega exagerate.
 5. sergiu4995

  [VAND]cont adsense

  Omul e serios
 6. sergiu4995

  [VAND]cont adsense

  Ti-am lasat mesaj pe skype
 7. sergiu4995

  .

  Acest om a realizat acum cat de prost este,s-a uitat in oglinda in acea dimineata si si-a zis "Doamne ajuta-ma sa fiu prost ca sa am noroc sa vand acest ebook cu 50$ pe care l-am furat gratuit de pe net"
 8. sergiu4995

  [VAND]cont adsense

  Ai pm
 9. Totusi nu inteleg,de ce multe companii mari zic ca au deficit de angajati,daca la firmele astea mici cu 2-3 angajati fac o gramada de bani,oare sa fie din cauza : multi si prosti - putini si destepti.
 10. sergiu4995

  Castiga un Tricou Gratis,si alte gadgeturi

  Din fericire site-ul chiar da premii,am luat si eu cateva si astept marele premiu pe care l-am luat la ultimul restock+voi face un video unboxing.
 11. sergiu4995

  Chitika,adsense

  A folosit cineva platforma chitika pt monetizare ,gen o alternativa adsense? daca da cum faceti sa aveti contul full,gen astia noi fac bani doar din CPM si aia full fac si din CPC. Sau stiti o platforma mai calumea? cu adsense trebuie continut,asa stiti pe cineva care se pricepe in adsense?
 12. sergiu4995

  Site

  chitika.com pune bannere si faci bani din afisari si clik-uri,o alternativa adsense,plateste prin paypal.
 13. sergiu4995

  Dau cont adsense

  ....... aveam nevoie neaparat..... de un cont adsense....
×