Jump to content

sergiu4995

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About sergiu4995

  • Birthday 09/04/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sergiu4995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Multumesc OKOL o idee interesanta. Ps: am rezolvat cu lumina ,acum e alta treaba recunoasterea faciala e mai ok,acum sa vad sa fac pentru inchiderea ochilor cu cascadele haar,daca nu las asa si ma uit la ce mi-a dat OKOL
  2. Ma gandeam ca inainte de invatare si testare,sa fac un fel de preprocesare teoretic cred ca ar merge,gen la PCA cand se calculeaza media pentru fiecare set de date dupa sa impartat de la deviatia standard,dar e greu. M-am gandit cu ledurile,dar e o faza de exemplu lumina bate pe partea stanga a fetii si-mi creaza umbra ,aici nu e problema pentru fata,dar e problema pentru ochi imi face umbra si am facut asa pentru ""clipire"' cand sunt ochii deschisi imi detecteaza si cand sunt inchisi sunt recunocut 50% datorita celorlalte pcte de pe fata gen nas,obraj,frunte,gura care sunt luate
  3. Salutare, am facut ceva cu procesarea imaginilor in c# cu opencv ,pentru detectie folosesc niste xml-uri pentru fata si ochi si pentru recunoastere PCA,momentan am reusit sa mearga detectia si recunoasterea,invatarea fac o captura care convertesc poza alb-negru,singura problema mare e lumina,o sa folosesc un timer in program,ca mi-a dat cineva o idee sa fac ca programul sa invete singur,pentru ca fata omului se schimba in timp,intrebarea me este ce idei mai aveti ca sa imbunatatesc programul ?si la cam ce poate fi de folos asemenea program? multumesc frumos Are cineva o idee cum as putea rezolva cu lumina ? am probleme cu reflectia luminii si cu umbrele la detectare si nu prea gasesc solutii optime.
  4. Nu inteleg la ce foloseste functia Bigmod Oare sa fie o functie recursiva ? care face criptarea si decriptarea?
  5. A lucrat cineva cu algoritmul RSA? Ma gandeam sa fac in c# ceva ,am vazut pe youtube ce programe au facut oamenii,doar criptand si decriptand un text,dar sunt unele chestii,care nu gasesti nicio explicatie si trebuie sa-ti bati capul. Trecand de etapa cand se creaza cheia publica si cea secreta, mesajul de criptare C ar mai putea fi folosit pentru criptarea pozelor sau inregistrarilor audio si invers pentru decriptate folosind M? As putea sa folosesc altceva doar sa ma folosesc de cheia publica si cea secreta.
  6. Prea mari salariile pentru unele proiecte pe care le gasesti si gratis pe net daca stiti unde sa cautati,ar mai trebui taiate din ele :))).Daca inveti omul la bani multi ,o sa vrea si mai mult. Sa ma scuteasca multinationalele pentru 50 de programatori pentru un proiect care-l pot face 5 experti,e ceva putred aici,banii pe proiecte sunt mega exagerate.
  7. Ti-am lasat mesaj pe skype
  8. sergiu4995

    .

    Acest om a realizat acum cat de prost este,s-a uitat in oglinda in acea dimineata si si-a zis "Doamne ajuta-ma sa fiu prost ca sa am noroc sa vand acest ebook cu 50$ pe care l-am furat gratuit de pe net"
  9. Totusi nu inteleg,de ce multe companii mari zic ca au deficit de angajati,daca la firmele astea mici cu 2-3 angajati fac o gramada de bani,oare sa fie din cauza : multi si prosti - putini si destepti.
  10. Din fericire site-ul chiar da premii,am luat si eu cateva si astept marele premiu pe care l-am luat la ultimul restock+voi face un video unboxing.
×
×
  • Create New...