Jump to content

sergiu4995

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About sergiu4995

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 09/04/95
 1. Instagram Bot v1.2.1

  Pacat ca nu merge...
 2. Cât câştigă un programator

  Prea mari salariile pentru unele proiecte pe care le gasesti si gratis pe net daca stiti unde sa cautati,ar mai trebui taiate din ele :))).Daca inveti omul la bani multi ,o sa vrea si mai mult. Sa ma scuteasca multinationalele pentru 50 de programatori pentru un proiect care-l pot face 5 experti,e ceva putred aici,banii pe proiecte sunt mega exagerate.
 3. [VAND]cont adsense

  Omul e serios
 4. [VAND]cont adsense

  Ti-am lasat mesaj pe skype
 5. .

  Acest om a realizat acum cat de prost este,s-a uitat in oglinda in acea dimineata si si-a zis "Doamne ajuta-ma sa fiu prost ca sa am noroc sa vand acest ebook cu 50$ pe care l-am furat gratuit de pe net"
 6. Combinare fete in php

  Uita-te aici ca sa ai idee cu ce se mananca http://opencv-python-tutroals.readthedocs.io/en/latest/py_tutorials/py_imgproc/py_table_of_contents_imgproc/py_table_of_contents_imgproc.html
 7. Intership/job

  Daca vorbesti de mine l-am luat si sunt la facultate,acum doar lucrez pentru mine cpa,afiliere,script-uri si le vand dupa,chestii din astea.
 8. Intership/job

  Trezirea la realitate ba,uita-te si tu pe internet cate proiecte gasesti gratis,daca sti sa cauti. tjt auzi si daca clientul isi ia teapa asta ,sa zicem ca vrea un site de prezentare la firma sa,doar in html si css si sa zicem ca e intrebat->"Aveti un exemplu,de unde ne putem ghida?" clientul da un link la site si de aici incepe smecheria ia sursa site-ului si apoi ii da clientului care a platit pentru "munca" prestata.
 9. Intership/job

  Mai bine inveti singur,majoritatea internship-urilor au ca scop sa faca bani dupa urma ta. Invata,nu te da batut,orice incercare grea are si o rezolvare.Nu lasa pe altii sa te demoralizeze,mergi mai departe. Eu tot nu inteleg o chestie,cum drq companiile platesc salarii mari la angajatii din zone IT,daca multe proiecte le gasesti la 5$ pe fiverr sau gratis pe net.Oare sa fie bani artificiali?
 10. Salute frate,mai ai in stock?

 11. [VAND]cont adsense

  Ai pm
 12. Totusi nu inteleg,de ce multe companii mari zic ca au deficit de angajati,daca la firmele astea mici cu 2-3 angajati fac o gramada de bani,oare sa fie din cauza : multi si prosti - putini si destepti.
 13. Castiga un Tricou Gratis,si alte gadgeturi

  Din fericire site-ul chiar da premii,am luat si eu cateva si astept marele premiu pe care l-am luat la ultimul restock+voi face un video unboxing.
 14. Chitika,adsense

  A folosit cineva platforma chitika pt monetizare ,gen o alternativa adsense? daca da cum faceti sa aveti contul full,gen astia noi fac bani doar din CPM si aia full fac si din CPC. Sau stiti o platforma mai calumea? cu adsense trebuie continut,asa stiti pe cineva care se pricepe in adsense?
×