Jump to content
spider

50.000 de romani risca amenzi pentru pariuri pe site-uri interzise. B365.com ...

Recommended Posts

Posted

Iat? o ?tire mai ciudat?: 50.000 de români sunt pasibili de amenzi mari pentru c? au jucat la pariuri sau jocuri de noroc pe site-uri f?r? licen??.

Juc?torii vor fi sanc?iona?i, nu doar respectivele site-uri. De ce juc?torii?

''50.000 de romani risca amenzi intre 5 si 10 mii de lei pentru pariuri pe site-uri interzise. B365.com intra pe lista neagra

Peste 50.000 de români risc? amenzi uria?e pentru c? au jucat în ultimele dou? s?pt?mâni pe site-uri de pariuri online recunoscute la nivel interna?ional, dar considerate ilegale în România. Este vorba despre zeci de site-uri care nu ?i-au pl?tit în ultimii cinci ani taxele ?i impozitele c?tre stat ?i care au avut un termen-limit? la finalul lunii septembrie pentru a intra în legalitate. Acum operatorii de internet vor fi obliga?i s? blocheze accesul la aceste platforme online.

Zeci de site-uri de jocuri ?i pariuri online, recunoscute la nivel interna?ional, vor fi interzise în România cel pu?in cinci ani, fie pentru c? nu ?i-au pl?tit taxele datorate statului român, fie pentru c? le-au pl?tit, dar au continuat s? opereze dup? 10 septembrie, termenul dup? care aveau nevoie de o nou? licen??.

....

Pute?i consulta aici: Lista neagra | Oficiul National pentru Jocuri de Noroc lista de site-uri interziste de Oficiul pentru Jocuri de Noroc.

sursa: 1 2 3

zcFqFo7.jpg

Posted

D'apai, cum sa nu fie normal, trebe sa bage si porcu de parlamentar la pacanele ceva milioane acolo

PS: A million dollar/day idea : make a bitcoin bet website and a easier way for normal people to get and sell it.

Posted (edited)

SA le dau la M*** cred ca sunt si eu printre aia ! Nu e normal trebuia sa le baneze site-ul pe teritoriul Romaniei daca nu aveau licenta ! 90 % din cei amendati nu o vor plati garantat si o sai dea in judecata ! Cu alte cuvite... Astai Romania !

PS:In cat timp ajunge amenda ?

Edited by Uriasul
Posted
pai si cum isi dau ei seama ca joc eu la bet365 ? :)

Bet365 si inca un site de pariuri, al carui nume nu mi-l mai amintesc, au dat statului roman datele tuturor jucatorilor din Romania cand li s-a cerut asta.