kw3rln Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Am atins pragul de 10.000 de useri inscrisi pe site. Multumiri tutoror celor care ne-au sprijinit de-a lungul timpului.Romanian Security TeamLansarea RST v.2 a cms-ului va fi facuta in 20 septembrie 2008 (una mai atractiva si mai usoara de folosit + mai rapida) ! Poate daca avem timp o sa avem si scriptul forumului scris de noi. Quote
CobrA Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Bafta in continuare. Chiar daca nu am fost activ si sunt cam | | pe aici mi-a facut placere sa fiu aici si voi ramane in continuare. RST power Quote
~Xenoger Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Conteaza si "calitatea" userilor ai dreptate ! cateva mii is numa useri cu posturi sub 5. Decat 10 000 parca mai bine ar fi 100 dar buni ... Quote
Hertz Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 5% adusi de valul conpizdador5% boti(in special ultimii inregistrati--Taiwan,USA,Honolulu)40% 0 posturi10% <5 posturi10% <10 posturi25% -Acceptabili5%-De calitate..poate nici atat! Quote
CODEX Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Bafta in continuare. Chiar daca nu am fost activ si sunt cam | | pe aici mi-a facut placere sa fiu aici si voi ramane in continuare. RST powerTo me ! Chiar daca nu stiu prea multe si is cum zice darghos am invatat foarte multe de aici si mi-ati fost de mare ajutor !Nu ma asteptam sa raspundeti si sa ma ajutati cu ata calm la unele intrebari usoare ... !In fineFelicitari si la mai multe . Cu stima , CODEX Quote
mihai.vest Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 tot respectul care chiar stiu ce fac si sunt dispusi sa-i ajute si pe ceilalti!dar dupa cum a spus si hertz, f putini useri au cunostinte solide in domeniu! Quote
loki Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 tot respectul care chiar stiu ce fac si sunt dispusi sa-i ajute si pe ceilalti!dar dupa cum a spus si hertz, f putini useri au cunostinte solide in domeniu!pe mine m-au adus aici tutorialele si chiar sunt tutoriale de nota 10. Si asa am prins si eu destule lucruri noi foarte repede. Daca nu sunt cunostinte solide, se deprind in timp. Pacat ca majoritatea intreaba in loc sa citeasca ce au deja pe tava. Quote
mihai.vest Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 tot respectul care chiar stiu ce fac si sunt dispusi sa-i ajute si pe ceilalti!dar dupa cum a spus si hertz, f putini useri au cunostinte solide in domeniu!pe mine m-au adus aici tutorialele si chiar sunt tutoriale de nota 10. Si asa am prins si eu destule lucruri noi foarte repede. Daca nu sunt cunostinte solide, se deprind in timp. Pacat ca majoritatea intreaba in loc sa citeasca ce au deja pe tava.da intradevar si observ,ca in general, cei care vor totul pe tava sunt cei mai mici si sau obisnuit ca totul sa fie la picioarele lor!dar unde mai e placerea de a face ceva de unul singur? Quote
oXyGeN Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 fitzi activi, faceti posturi de calitate, invatati cat mai mult si o sa ajungeti la VIP Private Section unde vetzi gasi lucruri foarte interesante... Long live RST !!! Quote
ApologetX Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Conteaza si "calitatea" userilor bine zis... pe acest forum conteaza (sau cel putin ar trebui sa conteze) mai mult: calitatea nu cantitatea..sunt alte forumuri de barfe unde conteaza cantitatea.. Quote
inthel Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 mult succes in continuare astept v2.0 Quote
loki Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Nu e problema calitatea. 10000 inseamna miscare. Inseamna viata. Asta inseamna ca forumul atrage cu ceva.Cei necalitativi sunt miscati la mama lor. Quote
oXyGeN Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Cei necalitativi sunt miscati la mama lor.))))))) Quote
SLK Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Felicitari ! E o realizare chiar mare . Mult succes in continuare. Quote
bylosul93 Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 tineti-o tot asa cu tutorialele si va asigur ca multa lume va veni pe RST Quote
katmai Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Dar nimeni nu zice, ca fara Neme sau Slick nu se ajungea aici? si unnguru`... Quote
loki Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Dar nimeni nu zice, ca fara Neme sau Slick nu se ajungea aici? si unnguru`...fara neme pe hackpedia nu ajungeam eu aici cu google search Oricum, RSTpect! Quote
kw3rln Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 da neme slick sys flama ..care au ajuns admini au facut multe pt RST ( de aia sunt si admini..si il merita) ..suntem o comunitate si ne ajutam intre noi.. nu ne laudam cat de mult am facut eu pentru rst sau altii .. fiecare cum poate.. toti am ajutat..amu ca unii oameni vor primi o bere e altceva Quote