Nasti Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 (edited) Salutare tuturor, numele meu este Nasti si m-am inregistrat pe acest forum deoarece mi se pare un forum interesant, cu oameni care chiar se pricep in domeniul IT. Cu ocazia aceasta sper ca voi invata cat mai multe si sper sa fiu bine primit printre voi. Edited November 18, 2015 by Nasti Quote
tjt Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salut si bine ai venit, ai ceva cunostinte in IT sau e doar hobby ? Quote
Nasti Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 Cunostinte cat de cat, adica cunosc HTML, putin PHP, Javascript. Imi place sa combin utilul cu placutul. Quote
Conjo Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Iti sugerez sa inveti Python. Aici nu o sa iti bage in cap nimeni nimic. Quote
wildchild Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Iti sugerez sa inveti Python. Aici nu o sa iti bage in cap nimeni nimic.Î?i sugerez s? înve?i ASM. Chiar dac? nu te cunosc, nu ?tiu în ce domeni activezi dar s? sugerez ?i eu ceva. Ce conteaz? dac? nu-l folose?ti la nimic? Oricum nu o s? î?i bage în cap aici nimeni nimic. Quote
Conjo Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Î?i sugerez s? înve?i ASM. Chiar dac? nu te cunosc, nu ?tiu în ce domeni activezi dar s? sugerez ?i eu ceva. Ce conteaz? dac? nu-l folose?ti la nimic? Oricum nu o s? î?i bage în cap aici nimeni nimic.Dupa prezentarea lui am impresia ca e "incepator" de asta i-am sugerat sa invete python , e un limbaj cu care poti sa faci multe , chiar multe si nu e prea greu de inteles. Quote
hades Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Imi place ca toti va masturbati la gandu ca python e usor chiar daca n-ati scris in viata voastra o clasa . Quote
tjt Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Imi place ca toti va masturbati la gandu ca python e usor chiar daca n-ati scris in viata voastra o clasa .Cei care nu au avut tangente cu programarea nu stiu ce e un for, while,if... pana sa ajunga la clase e drum lung. Quote
wildchild Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Imi place ca toti va masturbati la gandu ca python e usor chiar daca n-ati scris in viata voastra o clasa .Nu conteaz? c? lucrezi cu clase. Important e s? ai S Classe. @Nytroboss Quote