Jump to content

Conjo

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Conjo

  1. Pentru asa ceva iti trebuie mult mai multi bani decat ai precizat tu ca ai. Sunt o gramada de retele de socializare , toate sunt cacaturi copiate dupa facebook , daca tu tot asa vei face si nu vei oferi nimic original , nimic atractiv utilizatorilor , poti sa zici pa pa la gandul asta. Cum au zis si ceilalti , o promovare excelenta care nu cred ca ai unde sa o faci.
  2. Dezinstalezi GTA V care il ai acum , muti intai data pe 14 aprilie si opresti netul apoi instalezi GTA V .
  3. Acel cod nu iti da 0,50$ , toate dau 0,30$.
  4. Un tutorial mai explicit si fara minciuni: Folositi acest cod: MUIEPONTA
  5. Te duci cu 100 lei sa-ti iei o guma si mai mult ca sigur iti va zice ca n-are rest.
  6. Si eu , da-l in pula mea de SRI.
  7. Recomand , tranzactionati cu incredere si evitati tepele de la alti useri care se dau drept spooky...
  8. Multa lume nu se va lasa de Facebook sa vina pe reteaua ta de socializare , asa cum a fost si cu instagram-ul , whats up sau mai stiu eu ce cacaturi. Tu ar trebui sa introduci in aceasta retea de socializare ceva nou , original daca intelegi. Spor cu acest proiect si daca vrei iti voi oferi si eu ajutor.
  9. Inca o lista de peste 2-3 sute de site-uri cu bug bounty: https://bugcrowd.com/list-of-bug-bounty-programs
  10. Imi pare rau dar thread-ul tau a fost reciclat.
  11. Nu iti recomand , mai pui putini bani si stii ca-ti iei ceva adevarat bun . cum ar fi Asus Zenfone 2. 4 GB ram , android 5 ( va primi update la 6 ) , procesor quad core 2,5 ghz . Eu detin unul si sunt foarte multumit . Am Kali Nethunter pe sdcard si nu am ce reprosa.
  12. Conjo

    .

    Sa mute cineva topic-ul in Stuff Tools.
  13. Daca mai e valabil , PM me.
  14. Esti prost? TI se pare ca RST e un forum de amuzament? I-ai dat cu firma-n cap )
  15. Contacteaza-i si zi-le problema . Nu te putem ajuta altfel pentru ca nu avem cum , viteza de upload a ta depinde de provider-ul tau , nu de noi.
  16. Nu te asptepta la un ajutor imens. Metodele pe care le stiu unii utilizatori de aici de pe forum nu o sa ajunga la urechea ta , pentru ca ei ar iesi oarecum in pierdere. Ai putea incerca minatul BTC. Poti produce energie electrica cu eoliene sau turbine apoi iti alimentezi aparaturile pe care tot tu le cumperi. Investitia la inceput e mare , dar daca vei fi destept , vei face un profit imens.
  17. Mie pe Asus Zenfone 2 nu-si face treaba cum trebuie. Uneori ma deconecteaza de tot de la retea. Recomand Orbot.
  18. Un profit maxim ai putea sa-l scoti daca cumperi mai multe antminere si energia electrica sa o iei din alte surse cum ar fi eoliene , turbine... Daca tu platesti curentul , afacerea devine cam neprofitabila si prea multa bataie de cap degeaba.
  19. cPanel Security Bounty Program | cPanel, Inc. Vulnerability Rewards Program - The Chromium Projects https://www.coinbase.com/whitehat https://coinkite.com/faq/responsible-disclosure https://bugcrowd.com/lastpass?utm_source=the-list&utm_medium=list-link&utm_campaign=lastpass
  20. Nu cred ca o sa se mai intample "erori". Atunci cu produsele la 1 leu au facut-o pentru publicitate .
  21. Conjo

    Chat-uri

    Invata despre vulnerabilitati , programare... Nu te va ajuta nimeni, cel putin fara plata.
  22. Salut si bine ai venit. Nu folosi Bold-ul ca s-ar putea sa te intepi.
  23. Conjo

    Salutari

    Salut , ma numesc Laur . Nickname-ul meu cu care activez pe diferite forumuri este Conjo. Sunt cunoscator de C++ si Python. In acest topic va rog sa nu folositi bold-ul , ca o sa va intepati. Hope you enjoyed my presentation.
×
×
  • Create New...