rectisor Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salutare! Sunt a 9-a si cacat de genul pe profilul mate-info normal. Dau teza din pseudocode si sunt cam praf la prostia asta. Speram sa ne bage mai repede in C/C++ insa nu a facut-o. Are cineva vreun link,un sfat, ceva ce m-ar ajuta si nu, nu ma mut Quote
Active Members MrGrj Posted November 18, 2015 Active Members Report Posted November 18, 2015 Uite aici, uita-te pe toate seminariile + teme. Ai totul explicat. Quote
FarSe Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Daca tu nu te pricepi la Pseudocode cum vrei sa faci C++? A,si sa nu crezi ca faci ceva important,inafara de if(true)printf("uite un text aici,wuuu");Pseudocode e pentru a intelege in general programarea, el te ajuta de a intelege modul de a gandi cum sa programezi/structura. Quote
rectisor Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Ideea e ca eu nu mi-am dat seama de la inceput ce si cum vine treaba, nu m-am gandit ca dau teza din pseudocode.. Voiam sa o las lejer cu asta si cand o dadeam in c++ trageam tare.. Quote
theandruala Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Realizezi ca...ar trebui sa le inveti intr-o ordine, nu?Si...daca stii una o cam stii si pe cealalta.Ma rog, iti mai trebuie o engleza de balta si i-ai dat de cap. Quote
Active Members dancezar Posted November 18, 2015 Active Members Report Posted November 18, 2015 Ideea e ca eu nu mi-am dat seama de la inceput ce si cum vine treaba, nu m-am gandit ca dau teza din pseudocode.. Voiam sa o las lejer cu asta si cand o dadeam in c++ trageam tare..Degeaba cand o sa dai din c++ o sa dai algoritmica scrisa in c++.Fa diferenta c++ e doar un limbaj te ajuta sa transcrii din pseudocod , daca nu stii pseudocod ce o sa transcrii in c++? Quote
rectisor Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Ai dreptate aici.. Ai ceva ce m-ar ajuta? Quote
cerealkill3r Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 http://www.cs.ubbcluj.ro/~gabis/sda/Cursuri/Curs1/2_Pseudocod&Conventii.pdfUita-te peste asta,dar sunt convins ca v-a predat si in clasa niste lucruri care trebuia sa ti le notezi In fine,mi se pare o prostie faptul ca se pune accent pe pseudocod asa de mult,incat cel mai bine inveti cand se vad rezultate directe.Bafta la teza. Quote