Jump to content

cerealkill3r

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cerealkill3r

  1. Va multumesc mult! am facut niste googling mai in depth si am reusit sa-mi generez un sitemap pe care o sa-l submitui prin webmastertools la google.
  2. Salut, doresc sa fac o pagina cu continut dinamic in PHP. Practic am un cod html prin care in anumite puncte am un <?php echo $_GET[''id]; ?> Sunt curios cum mai exact se indexeaza o pagina de genul pe google (scopul meu fiind sa se indexeze mai multe pagini). Daca as avea o baza de date cu niste stringuri pe care vreau sa le trec ca parametru prin GET, ca pe google sa fie indexate paginile cu continutul aferent unui cuvant din baza de date, cum s-ar putea realiza asta? Spun ca pagina e dinamica deoarece continutul ei difera doar in functie de o variabila, care este afisata pe pagina cum am scris mai sus.
  3. Nu vad de ce nu ti-ai cumpara mai bine un complex de vitamine (B-urile ajuta la sporirea poftei de mancare, B-12 in special pentru generarea celulelor rosii). Daca chiar asta e scopul, avand in vedere ca nu stiu cate vitamine a vazut chestia aia... ^ This +1
  4. Puteti incerca si AirBnB daca nu va deranjeaza ideea de a sta in casa cuiva sau couchsurfing (moca/foarte ieftin). Pana acum am folosit airbnb si am iesit relativ ok decat mers la hoteluri sau alte alternative.
  5. MalDuino is an arduino-powered USB device which has keyboard injection capabilities. Once plugged in, MalDuino acts as a keyboard, typing commands at superhuman speeds. What's the point? You could gain a reverse shell, change the desktop wallpaper, anything is possible. For penetration testers, hobbyists and pranksters, MalDuino will serve you well! https://malduino.com/
  6. Citeste chestiile astea in legatura cu encapsularea, nu toate variabilele/metodele e ok sa fie declarate public https://www.tutorialspoint.com/cplusplus/cpp_data_encapsulation.htm https://en.wikipedia.org/wiki/Encapsulation_(computer_programming)
  7. Cred ca e https://just-dice.com/
  8. Foarte probabil, dar daca n-ai nudes sau cine stie ce nu vad o problema asa de mare Nu am patit pana acum, stiu persoane care utilizeaza de mai mult timp ca mine si nu si-au pierdut pozele pana acum.
  9. Super fain, include si nume romanesti, o gramada de variante posibile generate, multumesc!
  10. Eu personal folosesc Google Photos, nu o sa dispara prea curand. Poti alege daca sa dea sau nu resize la poze (dar daca nu le da resize iti ocupa din spatiul de pe Drive). Am folosit si Dropbox, dar din nou, e destul de limitat spatiul si acolo. Cum au mai sugerat unii iti poti lua un Raspberry Pi si pui owncloud, sau un simplu FTP server.
  11. Pe localbitcoins iti poti stabili stocul. Profitul vine din faptul ca tu poti sa alegi pretul cu care vrei sa vinzi/cumperi. Incerci sa cumperi de la persoane care vand relativ ieftin si vinzi mai scump. Despre asta e vorba. Alte platforme de trading sunt o gramada (https://www.bitstamp.net/,https://www.bitfinex.com/,etc). Ce mai poti face daca esti interesat e sa faci rost de alte cryptocurrencies cum ar fi litecoin, ethereum, dogecoin, care au preturi mai mici si sa astepti sa creasca (pentru asta trebuie sa studiezi bine cum fluctueaza preturile). Nu stiu cat de multe detalii pot sa iti dau pe topicul asta, va trebui sa faci research
  12. Nu inteleg intrebarea, ai cumparat 3 btc, dar dupa intrebi de unde trebuie cumparati? Un site ok de unde poti cumpara/vine btc e localbitcoins.com. Cei care vand/cumpara isi aleg pretul la care fac chestia asta, deci profitul difera, la fel si suma care trebuie investita, in functie de profitul pe care vrei sa-l scoti. In principiu incearca sa cumperi cand scade valoarea si vinzi cand creste sa-ti maximizezi profitu (evident)
  13. Desfa-l complet (scoate si cooleul de pe procseor) si schimba si pasta termoconductoare, dupa 7 ani cel mai probabil ca e uscata si nu mai ajuta la transfer de caldura.
  14. Ai incercat http://mailchimp.com/ ? pana acum ceva vreme trimiteam newslettere saptamanal, ce-i drept nu la o cantitate asa de mare de persoane, dar sper sa fie de folos
  15. vi /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf schimba din false in true si dupa : service network-manager restart Totusi, nu poti sa "imparti" placa de retea cu VM-ul, probabil ca ai observat ca si pe celalalte iti arata ca e conectat ethernet , si nu prin wifi. E mult mai simplu sa-ti faci un live usb si sa bootezi de pe el.
  16. Si eu am patit la fel cu un moto g 2nd gen, e bootloop dar porneste daca ii scot cardul sd
  17. Salut, Uite unul combinat de mine pe baza unor nume romanesti, din mai multe surse http://www.filedropper.com/dictionar , e primul pe care l-am facut si nu ma prea pricep Mai gasesti la un search pe google, dar multe contin cuvinte din alte limbi si nu sunt prea bune pentru RO.
  18. Daca te referi la alte distro-uri care se bazeaza pe pentesting si ethical hacking : Parrot OS, Kali Linux (succesorul lui backtrack), Backbox, Pentoo si multe altele
  19. Probabil ca ati auzit deja de asta, dar o persoana a scris niste scripturi, pentru a-si automatiza viata. Practic,orice task care dura mai mult de 90 de secunde ca sa fie rezolvat a fost automatizat de catre el,cum ar fii: Sa trimita un mesaj sotiei daca contul lui de munca era activ dupa o anumita ora. Sau,daca pe acelasi cont la locul de munca nu era activitate inainte de ora 8:45 trimitea un mesaj sefului,spunand ca este bolnav si nu poate sa vina la lucru in ziua respectiva. Alt script cauta in inbox numele unui client,iar daca in mail se gaseau cuvinte cheie gen "ajutor", scriptul dadea rollback la baza de date a clientului la ultima versiune functionala si dadea un reply automat cum ca a fost rezolvat. A mai creat un script care ii automatiza aparatul de facut cafea,care era si el legat la retea,care prepara cafeaua in 17 secunde dar astepta 24 de secunde inainte sa o toarne in pahar,pentru ca atat ii lua de la pat la aparatul de cafea Scripturile le gasiti aici : https://github.com/NARKOZ/hacker-scripts
  20. http://www.cs.ubbcluj.ro/~gabis/sda/Cursuri/Curs1/2_Pseudocod&Conventii.pdf Uita-te peste asta,dar sunt convins ca v-a predat si in clasa niste lucruri care trebuia sa ti le notezi In fine,mi se pare o prostie faptul ca se pune accent pe pseudocod asa de mult,incat cel mai bine inveti cand se vad rezultate directe. Bafta la teza.
  21. Se pare ca booteaza in command line,nu e chiar o "problema",incearca sa tastezi startx Daca nu merge (posibil sa nu iti fii instalat un desktop environment),in cazul asta : sudo apt-get install gnome
  22. https://jqueryui.com/dialog/#modal-confirmation Asta in caz ca vrei sa folosesti jquery,daca nu poti folosi un simplu alert in javascript care sa-l customizezi,ca in tutorialul asta: Sper ca te-am ajutat / te-am indrumat intr-o directie.
  23. La "spartul routerului" trebuie sa verifici daca placa de retea suporta packet injection, depinde si de router in cat timp il "sparge", in rest poti sa instalezi toolurile care sunt pe kali,pe orice alta distributie Linux mult noroc.
  24. Daca ai ceva cunostiinte in C,si ai o atractie de game development,poti incerca Unity, E interesant,gasesti o gramada de resurse pe net. In legatura cu "iesitu din consola",instaleaza-ti codeblocks si cauta un tutorial pentru WxWidgets,sa faci ceva cu o interfata grafica daca asta vrei sa faci. Motivatia o sa vina cand vezi ca poti sa faci chestii faine,sau utile , Good luck & have fun
×
×
  • Create New...