Uriasul Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Un mod usor de a face skinuri pentru CS GO ! Trebuie sa faceti un cond aici . Dupa ori jucati sa primiti puncte ori trimiteti invite la prieteni si pentru fiecare cont facut primiti 50 puncte. Si un tutorial video pentru cei care nu se descurca ! NU ESTE FACUT DE MINE ! 2 Quote
BogdanWDK Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Un mod de-a face bani in timp ce dormi ai ? Macar 5$/ora de somn ca dorm mult , cam 48 ore din 60.Astept pm de la tine daca stii ceva , promit sa nu mai zic la nimeni metoda. Quote
MasterSenpai Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Un mod de-a face bani in timp ce dormi ai ? Macar 5$/ora de somn ca dorm mult , cam 48 ore din 60.Astept pm de la tine daca stii ceva , promit sa nu mai zic la nimeni metoda.bro am apasat pe dislike din greseala, nu stiu cine pelemeu a facut butoanele alea asa `mari`.Uite aici :>Afla cum poti sa faci bani dormind Quote
Shinny Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Sa inteleg ca tu vrei ca fiecare sa isi faca un cont de pe referral-ul tau ca sa primesti 50 de puncte si sa iti iei o arma nu/? Quote
Uriasul Posted December 2, 2015 Author Report Posted December 2, 2015 Sa inteleg ca tu vrei ca fiecare sa isi faca un cont de pe referral-ul tau ca sa primesti 50 de puncte si sa iti iei o arma nu/?Nu ai nimic de pierdut daca faci cont pe referalul meu ! M-am gandit daca tot postez sa mai fac ceva referali ! Si tu la randul tau poti face la fel. E una din metodele de a face referali ! Quote
ghini Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Daca tu esti ala care a facut video tin sa te anunt ca esti un terminat! Quote
Uriasul Posted December 2, 2015 Author Report Posted December 2, 2015 Daca tu esti ala care a facut video tin sa te anunt ca esti un terminat!Scrie clar "Si un tutorial video pentru cei care nu se descurca ! NU ESTE FACUT DE MINE !" Quote