Jump to content
manxten

Parere website design

Recommended Posts

Salut!

Lucrez de ceva timp la acest site: Simple Shop si am nevoie de o parere de la cei care se pricep la web design.

Initial voiam sa fie ceva simplu pentru a imi exersa partea de java ee pe backend, dar apoi am zis ca daca tot fac ceva sa il fac mai complex.

Site-ul este facut de la 0, fara niciun framework(la un moment dat incepusem sa regret ca nu am folosit bootstrap, but is just for learn) si este responsive. Mai am cate ceva de retusat la el, dar in mare cam asta e.

Astept pareri din parte voastra.

Merci

Link to comment
Share on other sites

ce ai folosit pentru backend?

am lucrat pe un cms personal (versiunea 4) pe care il folosesc la toti clientii mei si pe care de la an la an il imbunatatesc...

ca inspiratie, ar fi emag/pcgarage/phpbb + diverse cerinte ale clientilor pe care le-am implementat in timp. Oricum, modulul de shop e mereu in schimbare, am o lista intreaga de improvementuri de adaugat in continuare, dar le fac eu in timp. Sistemul de template e inspirat din smarty, cms-ul permite multi template, cu sau fara bootstrap (dar obligatoriu jquery). cms-ul e modular, astfel ca la fiecare client pun doar modulele folosite de acel client (ce e in pozele alea fiecare sectiune ar fi 1 modul, exemplu facturier, administrare shop, modulul de continut, modulul de administrare referral, newlettere, etc) Daca lipseste un modul, pur si simplu linkurile si meniurile asociate acelui modul nu se afiseaza nicaieri (dinamic).

ca si librarii, jquery/bootstrap (optional)/clasa mea sql din semnatura/o clasa aes pentru criptari si cam atat, restul e cod php astfel ca si un incepator poate intelege ce e prin cod fara mari batai de cap.

Sistemul e gandit mvc, dar pe viitor vreau sa il trec pe mva, imi ofera mai multe avantaje la sincronizarea modulelor intre diferiti clienti.

Am avut ceva probleme la sistemul de filtre dinamice si la sistemul de reduceri si vouchere (daia am si pus ultima poza acolo ca sa vezi complexitatea) dar la final se merita, clientii sunt foarte multumiti de rezultat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...