AlinP25 Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Seara buna! Un tutorial pentru facut un website responsive cu CSS manual 100%? Fara Bootstrap sau chestii de genul. Quote
Birkoff Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 sincer, si eu inainte lucram fara bootstrap, acum m-am indragostit de el, si ma consider masochist daca nu mai folosesc bootstrap. Pur si simplu iti usureaza munca de 100 ori + e compatibil cu diverse versiuni de browser deci nu mai pierd timp sa vad daca merge ok pe mobil/tableta/pc in cine stie ce versiune de browser Quote
AlinP25 Posted December 6, 2015 Author Report Posted December 6, 2015 Ma omoara cu numele claselor... mi se pare mai usor sa le fac singur. Quote
Active Members MrGrj Posted December 6, 2015 Active Members Report Posted December 6, 2015 Ma omoara cu numele claselor... mi se pare mai usor sa le fac singur.Si daca vei folosi tu CSS, nu vei avea clase care te vor omori ? Foloseste Bootstrap sau Semantic UI si obisnuieste-te cu una din ele.Te vor ajuta considerabil + ca ai documentatie cacalau pe tot internetu'. Quote
AlinP25 Posted December 6, 2015 Author Report Posted December 6, 2015 Voi incerca, dar vreau, in acelasi timp, sa invat si cum sa fac un site 100% responsive fara BS. Quote
Robert1995 Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Voi incerca, dar vreau, in acelasi timp, sa invat si cum sa fac un site 100% responsive fara BS.Pai, trebuie sa inveti media query. si sa incepi sa lucrezi cu procente. + sa intelegi cum merge "float" si display:inline-block; si sa stii CSS.Intrebarea asta stupida demonstreaza ca nu stii CSS, deci invata. Quote
Pacalici Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Primul pas de care are el nevoie e fara bootstrap apoi pentru a lucra mai rapid sa folosesca bootstrap. Sunt persoane care nu stiu responsive fara bootstrap. Te poti lovi de faptul ca trebuie responsive pe o platforma unde ai voie doar CSS si nu ai access la structura. Quote
AlinP25 Posted December 13, 2015 Author Report Posted December 13, 2015 Exact cum a zis @Pacalici. Per total, stiu sa fac un site cu BootStrap, cat timp am documentatia alaturi (nu reusesc sa retin toate numele claselor, dar in timp voi trece peste acest impediment). Daca trebuie sa realizez un site responsive 100% manual, pauza, fiindca va iesi un mare nimic. Quote
Birkoff Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 nu reusesc sa retin toate numele claselor, dar in timp voi trece peste acest impediment.eu si acum (dupa 5 ani) stau cu manualul php deschis ca nu tin minte ordinea parametrilor la functii (sau numele exact la o functie) si ma uit sa vad exact inainte sa o folosesc (noroc cu autocorectorul din editor ca imi sugereaza el ce trebuie) la fel si la bootstrap sau jquery stau cu paginile de documentatie deschise ca sa vad numele claselor si ordinea parametrilor cred ca mai sunt altii in situatia mea care retin greu numele sau ordinea Quote
damienx Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Buna, incearca acest tutorial. Te invata despre flexbox, responsive images si cum sa-ti faci singur un grid in css, parca. https://www.udacity.com/course/responsive-web-design-fundamentals--ud893 O zi buna! Quote