Jump to content
mannnu

Credit -> Orange-Vodafone-Telekom ( cosmote )

Recommended Posts

Posted

cum spune si titlu , vand credit .

Am pe stoc , 30-35 de euro , ii vand sub pretul pietii , gen , 20 Euro -> 100 ron .

Cine e interesat -> pm .

Pretul e negociabil , de la 10E in sus pretul este cu 20-30 de lei sub pretul de pe piata .

Fara fraieri aiurea sa se bage in seama , doar cei interesati .

Plata prin transfer bancar , nu dau primul .

Posted

Am si precizat mai sus , vand sub pretul de pe piata la sume mai mari de peste 10E , se poate face escrow cu ajutorul unui admin/administrator de pe site . Cine vrea nu mai pune intrebari , cumpara si gata , am precizat ca nu am chef de trolleri.

Posted

Ciudata treaba. eu lucrez la Telekom,si nu vad cum îmi po?i tu vinde mie credit în valoare de 20$ la pre? de 10$ :)

Ps : A?tept un Pm cu o explica?ie favorabila dac? este posibil,in schimbul c?ruia i?i voi las? un feedback.

Posted
  ThaiFight said:
Ciudata treaba. eu lucrez la Telekom,si nu vad cum îmi po?i tu vinde mie credit în valoare de 20$ la pre? de 10$ :)

Ps : A?tept un Pm cu o explica?ie favorabila dac? este posibil,in schimbul c?ruia i?i voi las? un feedback.

Pentru 20 E , pretul este 100 ron . Nu am ce explicatie sa-ti dau , daca vrei bine daca nu ,nu .