Jump to content
Sadiq

Inchiriez servicii hacker pt deface

Recommended Posts

Posted

Am luat o teapa de 150E si vreau sa platesc pe cineva pt a da un deface unui site.

Mai multe detalii in privat.

Site-ul e hostat la gotati

Nu fac plata inainte, am luat deja o teapa saptamana asta

Posted

Salutare nu stiu daca ma cunosti , contul acesta este unul la vrajeala , numele meu adevarat este Nox3 , daca ai auzit de mine inseamna ca sti ce pot sa fac daca nu , ma poti cauta pe internet .... cat esti dispus sa oferi pentru a da deafeace la website , si cat esti dispus sa oferi pentru a iti oferi backup la acel site .. te rog sa lasi PM cu site si detalii , Multumesc.. , cu drag ( R-NET, R-SEC & SteelFlag Hacking )

Posted
Salutare nu stiu daca ma cunosti , contul acesta este unul la vrajeala , numele meu adevarat este Nox3 , daca ai auzit de mine inseamna ca sti ce pot sa fac daca nu , ma poti cauta pe internet .... cat esti dispus sa oferi pentru a da deafeace la website , si cat esti dispus sa oferi pentru a iti oferi backup la acel site .. te rog sa lasi PM cu site si detalii , Multumesc.. , cu drag ( R-NET, R-SEC & SteelFlag Hacking )

Numele tau adevarat "Nox3"? Zii sa mori tu :)) Mergi nene si tepuieste kinderi in alta parte.

Oricum, am vorbit cu respectivul in privat si defapt nu el a fost "tepuit" ci o cunostinta si defapt e vina cunostintei ca nu a citit T&Cs cum trebuie si nu a ascultat sfatul altora. Daca ar fi fost fraudat cu ceva respectivii actioneaza ca si entitate juridica, au detaliile publice si s-ar fi invartit de parnaie. Mai are ceva cai de rezolvare care ii le-am recomandat.

Nu se rezolva totul cu ghiorlania... mai e nevoie si de nitel creier!

• Upvote 1