Sadiq Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Am luat o teapa de 150E si vreau sa platesc pe cineva pt a da un deface unui site.Mai multe detalii in privat.Site-ul e hostat la gotatiNu fac plata inainte, am luat deja o teapa saptamana asta Quote
QuoVadis Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 De ce ai plati si te-ai strofoca pentru un deface cand respectivul poate da restore la un back-up si sa fie totul la loc in 2 min? Sunt alte metode mult mai inteligente.. Quote
Sadiq Posted December 15, 2015 Author Report Posted December 15, 2015 Atunci trimite-mi un mesaj privat cu ce crezi tu ca ar fi mai eficient.Stii foarte bine ca fac plata daca e acceptabil ca pret Quote
Noxe Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Salutare nu stiu daca ma cunosti , contul acesta este unul la vrajeala , numele meu adevarat este Nox3 , daca ai auzit de mine inseamna ca sti ce pot sa fac daca nu , ma poti cauta pe internet .... cat esti dispus sa oferi pentru a da deafeace la website , si cat esti dispus sa oferi pentru a iti oferi backup la acel site .. te rog sa lasi PM cu site si detalii , Multumesc.. , cu drag ( R-NET, R-SEC & SteelFlag Hacking ) Quote
QuoVadis Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Salutare nu stiu daca ma cunosti , contul acesta este unul la vrajeala , numele meu adevarat este Nox3 , daca ai auzit de mine inseamna ca sti ce pot sa fac daca nu , ma poti cauta pe internet .... cat esti dispus sa oferi pentru a da deafeace la website , si cat esti dispus sa oferi pentru a iti oferi backup la acel site .. te rog sa lasi PM cu site si detalii , Multumesc.. , cu drag ( R-NET, R-SEC & SteelFlag Hacking )Numele tau adevarat "Nox3"? Zii sa mori tu Mergi nene si tepuieste kinderi in alta parte. Oricum, am vorbit cu respectivul in privat si defapt nu el a fost "tepuit" ci o cunostinta si defapt e vina cunostintei ca nu a citit T&Cs cum trebuie si nu a ascultat sfatul altora. Daca ar fi fost fraudat cu ceva respectivii actioneaza ca si entitate juridica, au detaliile publice si s-ar fi invartit de parnaie. Mai are ceva cai de rezolvare care ii le-am recomandat.Nu se rezolva totul cu ghiorlania... mai e nevoie si de nitel creier! 1 Quote
Noxe Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Daca nu ma cunosti macar nu mai da repost 1 Quote
wildchild Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 B?iatu b?iatu, ai descoperit ?i tu havij ?i acunetix? ?tii s? dai click-uri ?i mai ?tii ?i scriptul perl udp flood? Quote
Noxe Posted December 19, 2015 Report Posted December 19, 2015 Baiatu ... din pacate acunetix si celelalte nu prea le folosesc .... imi place sa fac manual totoul Quote
Usr6 Posted December 19, 2015 Report Posted December 19, 2015 Baiatu ... din pacate acunetix si celelalte nu prea le folosesc .... imi place sa fac manual totoulvezi sa nu faci bataturi la mana de la atata lucru ... manual 1 Quote
Eliaspko Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 Am nevoie de un heker pt am recupera contul de fb. Caci a fost furat!! Quote
Nytro Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 Hacker politist* In cel mai rau caz... 2 Quote
ardu2222 Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 On 12/16/2015 at 11:28 AM, Noxe said: Daca nu ma cunosti macar nu mai da repost 1 Quote