Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/04/15 in all areas

  1. Numai pizde... unii comenteaza altii ii aproba cu like-uri! Felicitari @num cu ocazia asta ai mai facut +1Post si +1Dislike de la mine! Am zis sa te bag in seama si pe tine ca vad ca asta astepti
    -1 points
  2. Cand crypteaza parola nu e bine, cand o da prea simpla nu e bine. Niciodata nu sunteti multumiti.
    -1 points
  3. Am vazut ca s-a adaugat si o regula ca butonul pentru reputation power nu e pentru a injura. De ce nu faceti ca toti useri sa vada de la cine primesc rep? nu e o chestie chiar asa top secreta, asa nu se vor mai injura prin Reputation coment.
    -1 points
  4. Si eu am nevoie de o felatie msss mult (adresa pe privat) Update: @DarkEyes - pai daca te tii de misto eu am continuat Pentru ca indeplinesti conditiile ti-am trimis. Ajunge cam in 30 min.
    -1 points
  5. @DarkEyes ,cer?etoria se face în alta parte,?i nu aici.
    -1 points
  6. Cred ca toti oamenii de aici folosesc Steam, eu am incercat sa ma conectez pe steam si dupa ce puneam usernameul si parola de obicei iti spune ca trebuie sa introduci un cod care a fost trimis pe email, ei bine, mie imi arata ca trebuie sa instalez un program de la steam pe nume SteamService, care aparent este un Keylogger sau ceva de genul, dupa ce il rulam, daca aveam steamul deschis mi-l inchidea instant. Si dupa nu mai mergea sa il deschid. Apoi, dupa 10 minute am observat ca era ceva ce nu era marca Steamcommunity, era un produs PuTTY suite. L-am scanat cu 2 antivirusuri, 1. Malware Bytes si 2. Norton Security si nimic, spunea ca PC-ul meu este intact. M-am uitat apoi pe steam undea am jocul CS:GO si imi lipseau niste iteme in valoare de peste 10 euro pentru ca un anumit Al Capone de pe steam mi le-a furat. Interesat as fi sa aflu, cum le pot recupera si cum imi pot scoate acest PuTTY suite din calculator. Acesta este steamul celui care mi-a facut aceste lucruri: Steam Community :: Al Capone Multumesc anticipat.
    -1 points
×
×
  • Create New...