Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/18/16 in all areas

  1. Sigur nu ai tu adware?
    1 point
  2. Nu inteleg de ce dracu mai dati quote la postarile de deasupra voastra.Daca intru de pe mobil dau scroll de ma ia naiba. Mai poti sa te uiti si pe https://automatetheboringstuff.com/ Daca crezi ca stii ce se zice acolo,faci doar proiectele de la sfarsitul capitolelor.Mie mi s-a parut foarte fain structurat si mai pe scurt ca si Codeacademy de exemplu.
    1 point
  3. Salut , Ca resurse / tutoriale iti mai pot recomanda cursul de pe Treehouse care este foarte detaliat si clar , iar versiunea pyhon-ului predata este versiunea 3 , care este recomandata pentru incepatori . Alte resurse folositoare : Complete python bootcamp Learn python the hard way Acum depinde ce aplicatii vrei sa creezi sau daca vrei sa te orientezi pe web ( django , flask ) , dar iti recomand si : Black hat Python Gray hat python Succes la invatat !
    1 point
  4. 2$? Te scoli cu noaptea in cap pentru 2$? VAI DE PULA MEA MA.VAI DE PULA MEA :))))))))))))))))))))))))))))
    1 point
  5. @aa7670 am crezut ca esti om serios si destept dar, m-am inselat in privinta ta.Serios ca se scrie "telecomunicatii" cu un singur "i"? Se vede ca ai absolvit cu diploma de cal. Mai si acuzi unele persoane ca au platit pentru BACALAUREAT, cred ca tu ti-ai facut rate de cand erai mic sa ai BACUL asigurat sau ai trecut dunarea cu BACUL si te crezi absolvent? ))))
    1 point
  6. tvparnaie.ro
    0 points
  7. Bai terminatule , iti patineaza buricul de foame si ai tupeu sa vii la mine sa imi arati extasul tau de kkt? Mars in plm ca te stergi la cur cu frunze ca sa faci economie si vii aici sa te lauzi ca esti marele putifer. Pai eu cand faceam bani online tu te jucai cu puta in tarana si venea ma-ta si te stergea la cur de kkt. Si cat despre muie si anal intreab-o in plm pe ma-ta cam cat se cere la asa ceva.. Da-tii ban lu agariciul asta ca eu nu am chef sa ma cert cu putosi d-astia..
    -1 points
  8. Limbajul lasa de dorit, de bine de rau face ceva ... incearca sa faca... Rog un admin sa ofere un warn la acesti neciopliti .. sunteti mai destepti? Bine pastrati pentru voi si nu mai cereti free stuff pe RST.
    -1 points
×
×
  • Create New...