Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/11/17 in all areas

  1. Exact ce cauti: https://www.iandevlin.com/blog/2012/09/html5/html5-media-and-data-uri Fii atent ca folosesti termenul de "hash" gresit. Base64 este o schema de codificare (encoding). Aici gasesti explicate diferentele dintre encoding, encryption si hashing - https://danielmiessler.com/study/encoding-encryption-hashing-obfuscation/
    4 points
  2. Sursa: http://blog.checkpoint.com/2017/03/15/check-point-discloses-vulnerability-whatsapp-telegram/
    2 points
  3. De ce de milioane de ori mai bun? Doar petnru ca rezultatul final este un sir de caractere care poate fi salvat? B64 o sa necesite intotdeauna mai mult spatiu decat inputul. Uite mai jos o comparatie intre un si text (trololololol) codificat in B64 si arhivat cu zip si tar. Si, pentru ca asta nu este un exemplu bun (inputul este prea mic ca sa observi o eficienta algoritmilor de arhivare) ai si acelasi exemplu pe dictionarul rockyou.
    2 points
  4. Unii dintre ei intrau, puneau cortu si ieseau a2-a zi
    2 points
  5. Cand eram la ase unii colegi au facut practica la brd. Si aia i-au pus sa numere cati intra/ies din banca. Tind sa generalizez. Am lucrat la evrei, francezi, romani, americani si englezi. Cand e vb de bani/marire pe merit toti se fac ca ploua. Dc le zici ca pleci spun ca doar ii ameninti. Cand iti dai demisia trag pe tine. In rest, toate bune. Si sa nu ai ambitia sa le demonstrezi lor ca esti bun. Vei sfarsi ca Boxer din Ferma Animalelor la fabrica de clei.
    1 point
  6. Citeste bine chestia asta:https://www.piticigratis.com/2017/04/cum-sa-nu-ajungi-sclav/ eu am gasit-o utila.
    1 point
  7. Salutare la toata lumea
    -1 points
×
×
  • Create New...