Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/18 in all areas

  1. Ca sa nu mai zic ca voi nu va documentati, nu cititi, nu faceti research, dar veniti si ne intrebati pe noi si vreti sa faceti bani. Voi monetizati! Daaaaaaaa! Si pe urma cand cresteti putin, va faceti 1000 de dusmani in online ca voi faceti ceva banuti si altii nu, si ajungeti ca aia din Targu Mures si cu db-urile publicate aici, pe forum. Long story short: Romanu' e un hater infect si da la gioale ori de cate ori are ocazia, daca voi nu va puneti la punct, n-o s-o faca altcineva in locul vostru. Intr-o zi o sa se trezeasca un fraierica d-asta de pe forum, cu sume si avioane in cap, o sa vada ca faceti bani, i se intunericeste mintea si va cauta, pe urma va face plangere, pe urma va ia si baza de date si o face publica. Asta doar asa, ca la sfarsit de zi, sa fiti si voi la fel ca el, tristi, frustratati si saraci.
    2 points
  2. https://comp.st/o3iG thank me later
    1 point
  3. -daca sparge 8800 am belit pl, va zic, dupa aia o ia lejer pana la 5600 unde anul trecut a facut un bounce de a bagat toata planeta in boala, pana la 19k.... -majoritatea se refugiaza (defapt s-a refugiat deja, au ramas doar balenele care se mai bat) in eth sau monede adiacente si/sau shitcoinuri (de aici si cresterea eth) DAR remember @_@ : SAMSUNG investeste in chip de minat ASIC!!!!!!!!!
    1 point
  4. Vrei sa faci un site de filme? sau vrei sa faci lucruri ilegale? In legatura cu site-urile de filme (din ce stiu eu) au fost retineri doar la bosii din romania care vindeau servicii de filme sau televiziune, pe embed/iframe filme incarcate pe unde apuci si puse la tine pe site, nu am auzit sa fie probleme. La partea cu lucruri ilegale esti pe cont propriu si daca deja ai postat pe aici cum te poti ascunde, e clar ;)). Gen sa vin pe un forum popular din romania si sa intreb cum as putea sa-mi ascund urmele unor crime . plm. In legatura cu Monetizare, sunt multe affiliate care platesc in bitcoin, poti folosi paxum, payoneer care mai evita anaful Invata programare si fa ceva serios, treburile astea si magariile de 2 lei nu tin prea mult
    1 point
  5. Incearca sa retragi banii prin payoneer.
    1 point
  6. Cel mai simplu, te interesezi la ANAF Brasov. Lucreaza prin airbnb si booking, este comod si te scapa de mult stres si batai de cap. Sanepid? Doamne! Este apartament in regim hotelier, NU HOTEL. Declari venitul la ANAF (se completeaza o declaratie, formular tip). Iti recomand norma de venit (pe an) si sa mergi pe burta. Vezi care te avantajeaza ca s-au schimbat de anul asta. In sistem real stiu ca-ti poti deduce chestii, daca platesti pe cineva la curatenie, spalat de lenjerii si ce mai cumperi tu pentru a-ti desfasura activitatea. Poti sa tii un jurnal de incasari, sa tai chitante, poti sa inchei contracte daca e nevoie. Nu exista o reglementare clara, pentru ca...tara plii. Daca vrei sa fii roman de roman, patriot si cinstit, ii schimbi destinatia, cum ar veni il declari punct de lucru (asta se face numai in cazul firmei/pfa care desfasoara activitate in apartamentul respectiv, dar tu fa ) si iti trebuie acordul asociatiei de locatari si apoi aprobarea vecinilor cu care ai perete comun pe verticala, orizontala. Declari maximul de persoane la intretinere, adica 4 la apartament. Legea nu te obliga si nu trebuie sa fii SRL sau PFA, este activitate independenta si vei fii inregistrat la ANAF cu CNP. Trebuia daca aveai receptie, ofereai asistenta, aveai restaurant.
    1 point
  7. iei o patura si o pui peste tine, nobody will find ya
    1 point
  8. Ce citeam pe hf acum 3-4 luni, degeaba ai ultimele soft-uri de ascundere atata timp cat tu esti fraier si te poate prinde oricine prin inginerie sociala.
    1 point
  9. Cursuri udemy(recomand, se gasesc si gratis) in parelel cu ce faceti si va specializati pe ceva, ca altfel termini facultatea si pornesti cu un salariu de 1300-2200 de lei asta depinde de judet, abia te intretii la inceput. Cand stapanesti un limbaj de programare bine altfel poti sa ai pretentii la salariu, altfel de duci la un interviu. Poti face orice facultate in domeniu pentru deducerea de impozit si pentru a primi oferte de munca si mai cad unele ponturi prin facultate de facut bani.
    1 point
  10. iti bagi pula-n ea facultate, o sa dai de profesori frustranti care nu stiu ce inseamna originalitate si vor de la tine sa faci exact ca ei. muie sistemul invatamant romanesc.
    1 point
  11. Te vaieti ca o pizda. Daca esti bun te doare in 14 de restul. Daca esti lipitoare normal ca stai cu frica in san ca vine altul mai breaz. Daca te uiti putin la evrei cum investesc in tineri si tehnologie, in educatia si disciplina lor, in start-up-urile lor, etc. vezi cum se pisa cu stropi pe Rro. Te uiti si la patente in plm. In 2015 Ro a avut 74 in comparatie cu Israel: 3804. Apoi din restul anilor per total: Romania 483, Israel 35900. Asta doar ca exemplu ca sa crape unii anti-semiti de pe aici. Dar te uiti si la alte natii din Asia si vezi acelasi lucru.
    1 point
×
×
  • Create New...