Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/23/18 in all areas

  1. Added support for Chrome 64 (32 bits) to NetRipper https://github.com/NytroRST/NetRipper
    2 points
  2. Se pare c? Nytro ne reprezint? la DEFCON Sursa: https://www.defcon.org/html/defcon-23/dc-23-speakers.html#Popescu Felicit?ri b?.
    1 point
  3. din 2008 si nu stii sa scoti un watermark? Trist. Adica sa-ti dam conturile altora care au platit? Ba, eu m-am lamurit. Majoritatea de aici nu gandeste nici cat o ceapa degerata. Reusim sa formulam o intrebare intr-un mod inteligent? Am intrat pe profilul tau, prima pagina la Topics, numai Ajutor. Cand dai si tu ceva inapoi? Cat plm vreti sa mai mulgeti tu-va-n lampa de oieri?! Ultimul meu post pe forum, ramaneti in prostia voastra! MUIE!
    1 point
  4. Da, in plm! Daca stii programare sau web design, angajeaza-te! Ionel mereu o sa colaboreze pentru o sentinta mai usoara, daca sunt date care sa duca la tine, da , ntri si tu in cacat. E indeajuns o plata de la el catre tine, conversatii... Daca aia sunt mai multi, adica un grup e si mai nasol pentru tine. Si de obicei lucreaza in haita si li se pare ca le stiu pe toate si ca sunt de neatins pentru ca s-au mutat in UK, Spania, Italia, Germania. Ei stiu sa faca bani si restul care muncesc sunt fraieri, slugi. Ca spargi locuinte sau furi prin intermediul internetului, tot un hot ordinar si infect esti.
    1 point
  5. https://comp.st/o3iG thank me later
    1 point
  6. https://www.asus.com/ro/support/service-center/romania Asta daca a fost imporat in mod oficial in EU/Romania si nu este cine stie ce versiune de Asia. Daca este versiune de Asia esti putin legat de maini, insa daca telefonul nu are urme de lovituri poti face si o plangere la ANPC in prima instanta catre QM. Ceva asemanator am patit cu eMag si Depanero. Am facut reconstare la un alt service autorizat, GRATUIT, si cu o plangere la ANPC + reconstare mi-am recuperat banii pe telefon de la emag chiar daca in prima instanta mi l-au scos din garantie pe motivul ca avea prea multe zgarieturi (zgarieturi, nu lovituri sau altceva).
    1 point
  7. You got 200h in cs;go? and you want to make money for free? then go here -> https://www.challengermode.com/Account/Register?r=31099 Register, then go to the left and log in with steam after you go to Matchmaking and play 1v1 evidence: https://imgur.com/a/ViI3t https://imgur.com/a/reL2n
    -2 points
×
×
  • Create New...