Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/18 in all areas

  1. @Sandu , @adicode , @aismen , @wHoIS , @Gecko , @Wav3 , @ManutaDeAur , @.Breacker , @Aerosol II recomand pe toti. Daca ii pui pe toti acesti 9 sfinti la un loc il poti creea pe insusi zeul Thot.
    2 points
  2. Iti trebuie multa minte ca sa stii cat de prost esti. Sute de security researchers lucreza sa minimizeze crima organizata in tor si sa imbunatateasca anonimitatea pe internet. Cunosc si eu 2 studenti, doctori care lucreaza in construirea unui blockchain anonim dar legal (protejat impotriva criminalitatii) Crezi tu Robin Hood de Vaslui ca esti mai destept ca ei? Faci un plugin deala chrome, pac-pac 1.000.000 de calculatoare, pac-pac cloud, exploit, onion, slanina, mamaliga si problema e rezolvata. Unii isi petrec 10 ani cu studiul subiectului si nu gasesc nici pe dracu si crezi tu ca dupa ce ai citit 2 articole obosite ai gasit solutia.
    1 point
  3. Pai si ce daca? Pana la urma de la virus pana la exploituri si tra la la ...toate presupun un lucru: sa stii programare cat mai bine. Si asta se poate invata cel mai bine daca ai acces la resurse pentru invatat si la stiri despre vulnerabilitati si malvare. Evident nimeni nu zice public :"bai uite asa se face un virus care trece de AV", insa sunt destule franturi de informatie care puse cap la cap duc la a invata ce se poate face. Chiar si aici se discuta asa mai la modul aluziv , tocmai pentru a nu exista probleme cu legea si serviciile , insa sunt destule informatii cat o minte priceputa sa inteleaga cate ceva.
    1 point
  4. Te preocupi cu ceva ce nu intelegi. Uite alt challenge mai potrivit: jumatate din populatia Romaniei inca se caca in in curte. Ce poti face tu ca sa ii scoti din evul mediu?
    1 point
  5. Dupa cum spuneam, usurel Robin Hood! Uiti ca multe astfel de site-uri sunt honeypots de prins pedofili, "teroristi", etc. Ai vazut filmul The Imitation Game? Uneori se merge pe acelasi sistem: lasi pestele mai mic sa mearga ca bait pentru rechinul cel mare. Daca ai stii cate noduri de TOR sunt mentinute de agentiile americane.. In plus, infractori vor fi tot timpul, exista de mii de ani, vor exista si continuare. Ca si guvern as prefera sa las o retea ilegala sa ruleze atat timp cat o face in anumite limite si atat timp cat imi este utila intereselor mele decat sa incerc sa-i pun pe toti pe fuga, sa nu reusesc sa o fac bine deloc si apoi sa ii am pe toti organizati impotriva mea. Divide et impera my friend! Gandesti prea mic...
    1 point
  6. "Pale Blue Dot" - Carl Sagan O viziune despre viata si Univers, ceva interesant, recomand.
    1 point
  7. too fishy La pariu ca e are nevoie de vreo pagina de scam sau ceva de genu'
    1 point
×
×
  • Create New...