Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/06/19 in all areas

  1. Veşnic în gânduri Veşnic în gânduri te sufoci Şi în capul tău mereu asculţi voci, Voci ce au acelaşi orizont ca vântul, Ce niciodată nu îşi spun cuvântul. Veşnic în gânduri te implici, Şi cu toate vrei să te explici, Nu lăsa să intre ca demonul, în tine Căci unele par a fi nişte cretine. Veşnic în gânduri vei dăinui, Căci imaginaţia pură te va tăinui, Şi stând singur lângă univers Mereu te găsi într-un vers.
    1 point
  2. Salut, ma numesc Raul am 26 ani si lucrez ca si penetration tester de cateva luni..Cam de un an m-am apucat de securitate in momentul de fata am luat OSCP acum 4 luni si acum ma inscriu pentru OSCE si AWAE(amandoua in acelasi timp). Profilul meu de hackthebox ii https://www.hackthebox.eu/profile/31011 Am si un canal de youtube unde postez diferite tutoriale daca pot sa le numesc asa si ce fac in timpul liber. https://www.youtube.com/channel/UC8DIQeAuFw0vBxTWJ4xCHGg?view_as=subscriber Daca pot sa ajut cu ceva nu ezitati sa ma contactati Va multumesc,
    1 point
  3. Salut maestre, bine ai venit pe la noi. Sper sa gasesti informatie de ajutor pe aici cat si sa imparti din cunostintele tale. Totodata, iti sugerez sa eviti conflictele cu oamenii a caror minte inca ii in cuptor la copt.
    1 point
×
×
  • Create New...