Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/19 in all areas

  1. Vrei un cod?
    2 points
  2. Salutare all, In curand lansam acesta conferinta in Bucuresti, 17-18 Octombrie. HTZ pune accent foarte mare pe Ethical Hacking, iar dupa cum stim din ce in ce mai des apar incidente majore in industrie (data breaches or damage). Noi ne deosebim fata de alte conferinte prin challenge-urile de pen-testing, facute in totalitate de staff-ul nostru. Prin aceste challenge-uri va punem la incercare creativitatea si totodata skill-urile voastre de: pen-testing, scripting, social engineering, crypto si multe altele. Scopul nostru este va aruncam in mijlocul actiunii, sa ne indepartam putin de platformele online, sa interactionam mai mult face to face, sa ne cunoastem si altfel ... nu doar dupa NickName :). Challenge-urile incep in data de 11-12 Octombrie si o sa fie nevoie de deplasare prin Bucuresti, in diferite Geo Locations pentru a finaliza challenge-urile. Fiecare challenge te va ghida catre alt challenge! Evident, exista niste reguli pentru aceste challenge-uri, aceste reguli se regasesc pe website-ul nostru https://www.hackthezone.com/tickets/rules-and-tactics . La finalul acestor challenge-uri, ne vedem cu totii la conferinta din data de 17-18 Octombrie, in Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5. Da, o sa fim si noi pe scena sa va prezentam fiecare challenge cum trebuia rezolvat (walkthrough scenarios) si decernarea premiului. Premiul este luat de o singura persoana, the best of the best! Poti sa participi si cu echipa. Nu este nici o problema, dar tot cel mai bun timp facut de o persoana o sa fie premiat :D la final ... va impartiti voi premiul. La conferinta o sa avem mai speakers de top ce vor ilustra diferinte puncte de vedere despre IT Security, cum evolueaza atacatorii, cum am putea sa ne aparam mai bine si nu numai. Biletele pot fi achizitionate de aici : https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985 Website-ul nostru o sa fie in permanentat actualizat, iar mici detalii pot fie modificate sau imbunatatite. Pentru intrebari sau nelamuriri, puteti sa ne gasiti si pe canalul nostru de Slack la : https://www.hackthezone.com/slack . Have fun! AlexHTZ
    2 points
  3. 1 point
  4. Mi-a cerut un service 80 ron, mi-am bagat pula in mortii lui, in 3, 4, 5h il rezolvi, si ramai cu banii de senvici si tigari si bere, incearca pe https://forum.xda-developers.com/
    1 point
  5. Am gasit intre timp cdul: Daca e cineva interesat de niste cod vechi de c/c++ dar functional aveti aici: https://we.tl/t-QIh9qXS162 Parola este: "totul despre c++" fara ghilimele.
    1 point
  6. Societatea civila de sub ongurile internationale De Cornel-Dan Niculae Librarie: https://www.xn--librrie-c4a.ro/carte/societatea-civila-de-sub-ong-urile-internationale--i18981 Sau pdf: https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2019/07/Societatea-Civila-de-sub-ONG-urile-internationale-Cornel-Dan-Niculae.pdf Merita citita si pdf. Ramai cu anumite semne de intrebare. Succes!
    1 point
  7. Du-te bai prajitule! Ce vrei tu e state of the art in securitate. Se baga milioane de $ in reserch pe subiectul asta. Daca ai access la sistemul pe care vrei sa il pacalesti, gen e open source sau are un SDK, poate poate gasesti unul sa faca un script pentru 200-500$. Daca vrei sa pacalesti un sistem mai serios, de securitate, sper ca ai buget in 5 cifre.
    1 point
×
×
  • Create New...