Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/23/20 in all areas

  1. Salutare la toti de mult nu am mai intrat pe forum si am fost activ dar acum am un pic de timp :) si m-am gandit sa mai postez si eu ceva. O zi buna va doresc. Buffer Overflow Attack in PDF ShapingUp. https://youtu.be/7wxQmmHjrLc
    8 points
  2. Am patit si eu, suna la provider si spunele sa te scoata de pe 5g.
    3 points
  3. Buna ziua zilele astea mi-a aparut o problema .... am Root in PC si cineva poate sa imi controleze mouse-ul .... cum as putea rezolva aceasta chestie ? ce ar trebui sa fac ?
    1 point
  4. Nu v-a m-ai drogaț ! Jocuri-le dauneaza grav sanatati !
    1 point
  5. 1. Cum plm sa faca back-up cand el e infectat? 2. Ce sa mai salveze si sa puna aici cand el n-are habar ce se intampla? 3. Ma repet, stergi tot, ai grija ce versiuni iti instalezi (sper ca nu esti asa de vita incat sa-ti instalezi aceleasi kituri cu aceleasi versiuni)
    1 point
  6. Nu stiu care e parerea celorlalti, dar mie mi se pare incredibil ce faci acolo Ai putea sa explici putin ce se intampla p-acolo si pentru noi astia mai slabuti? Thanks & really impressive work!
    1 point
  7. Am ceva timp liber pentru 2 saptamani deci daca exista clienti ce au nevoie de ceva nu foarte complicat ma gasiti pe: skype: alezu.alex sau mesaj privat aici Update: https://imgur.com/a/Oa1Yanx
    1 point
  8. Ce mouse sa inlocuiasca ba? Ce back up sa faca ba? Cu tot cu rat? Ba inconstientilor, nu mai bagati oamenii in cacat cu buna stiinta.
    1 point
  9. Pager-ul functioneaza pe frecvente radio inferioare frecventelor GSM si nu merge pe baza de SIM card. Acoperirea cu semnal radio a regiunilor era asigurata de retelele de radiotelecomunicatii a statului si ulterior s-au privatizat in firme subsidiare dar care au dat faliment o data cu aparitia si dezvoltarea retelelor GSM si mai noi a internetului WIFI. Incepand din 2018 nu stiu sa mai fie servicii active de paging radio in RO. Licentele de emisie - receptie costa foarte mult ca si procedura de obtinere si licentiere inclusiv training-ul la STS. Aparatura este si ea scumpa de emisie receptie pentru dispecere si nu renteaza deoarece exista alternative mai avantajoase. Totusi radioul si gsm-ul nu sunt singurele metode de comunicatie ce pot fi implementate daca doresti sa vii cu ceva inovator fara sa achizitionezi licente radio si aprobari sa stii ca nu este imposibil. Succes !
    1 point
  10. Daca un bun/lucru/produs vine gratis inseamna ca tu esti produsul.
    1 point
  11. 0 points
×
×
  • Create New...