Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/17/21 in all areas

  1. Nu o sa fie cazul cum nu a fost nici pana acum. Se rezolva problemele si "normal". Faci bani si rezolvi problema. Sau bei si toate sunt frumoase. Exista solutii Am avut oferta concreta din Londra, 2500 Lire pe luna (net). Ca Senior Pentester. Un vecin de scara livreaza pizza in UK si face 2200 (cu tips). Marea Britanie e ultima tara (pe la capatul listei) in care as merge, oricat mi-ar da. PS: Nu mai crede tot ce citesti, daca te uiti la noi la stiri vezi ca un absolvent al unei facultati mizerabile ia in IT 3000-4000 de EUR ca prim salariu. Probabil, sper eu. Sper ca se mai civilizeaza oamenii, pare ca suntem pe drumul cel bun dar e un proces de lunga durata. Romanii tot vor scoate bani din orice pot, chiar daca e ilegal, dar numarul acestora e in scadere, mai ajung prin presa, mai ajung prin puscarii, mai fug din tara etc. Destul cat sa avem o viata decenta, demna de clasa de mijloc. Sa avem tot ce ne trebuie. Nu cred ca se vor aplica. Oricum se aplica, avem doar acea deducere a impozitului pe venit de 10%. As fi de acord sa se aplice impozitarea cu cea mai mare placere, cat timp si alte categorii de persoane renunta la beneficii: militarii si politistii sa nu se mai pensioneze la 45 de ani, sa nu mai existe pensii speciale, sa nu mai existe atatea sporuri pentru bugetari etc. E doar una dintre problemele tarii, dar una care afecteaza totul. E dificil de solutionat. Poate incet-incet la conducerea institutiilor si a mai stiu eu ce vor ajunge oameni competenti din institutiile respective in locul unor numiri politice. Dar pana la urma ne conduc cei pe care ii votam. Ne meritam soarta. Pacat ca cei care se plang voteaza la fel de 30 de ani.
    2 points
  2. You read that right, AlphaB** is back. If you do not know who we are a quick search on the Internet provides enough information. I am DeSnake, security administrator and co-founder of AlphaB**. The following message is signed with authentic key. My original PGP key which expired 8th March 2019 has been extended. The key has the same fingerprint (95E7 766E 6AC8 AECD 1B6F 11A5 0E28 8FD2 E281 93C0) only expiry date now is up until July 3rd 2031. Off topic
    1 point
  3. Che, esti ok frate? Mai rezisti? Ti-a frant cineva inima? 1. Astea sunt fraze de Antena3 - IQ 50. "Fura astia totiii", "Toate-s rele si UE/NATO ne face gey si politicienii nostrii toti sunt prosti" In realitate daca te uiti la situatia politica actuala in UE vezi ca Romania o duce bine. In 30 de ani de democratie am ajuns destul de departe. Sigur ca sunt inca multe probleme iar Romania e cu 20-30 de ani in urma tarilor dezvoltate. Dar pe un plan general ne indreptam incet, incet acolo. UE si NATO sunt cam singurele repere pe care tara le are. Sa nu uitam ca noi suntem UE(membru) deci interesele UE sunt partial si interesele noastre. La fel cu NATO. Avem toate interesele sa fim parte activa in UE. Vezi toate investitiile, legile, si beneficiile pe care le avem din UE (transport liber fara pasaport, GDPR, imprumuturi ieftine, proiecte UE, doze de vaccin) 2. Politicienii nostrii sunt cam de kk, dar nu e atat de neobisnuit. Alte tari au la fel sau si mai rau. Asa popor, asa politicieni. Totusi Dragnea a mers la puscarie, deci unele parti ale statului inca functioneaza. Nu e totul dus pe pl. 3. Nu ne da nimeni afara din UE/NATO. Poate reusin sa ne integram mai bine (sa trecem la Euro, etc.) in 5-10 ani.
    1 point
  4. Haha, toata lumea pe offensive, dar stim sa facem defensive? Tot info sec-ul e un IT bine facut si industria are nevoie de IT-isti buni carora sa le pese de sisteme, apoi avem nevoie de 'boots on the ground' pe partea de defensive, implementari sisteme, cloud implementari si cloud securitate, etc. Nu visati la bani buni daca nu aveti partea IT-ului bine cunoscuta cu vreo 10 ani de experienta minim, adica sa incepi de la helpdesk si sa urci pana la securitate dupa vreo 10 ani, nu amagiti oamenii ca fac burnout. Pentru developeri e lucru mult si f bine platit pe partea de cloud: Google si AWS. Am vorbit cu un head hunter - $150k cu vreo 3 ani de experienta pe cloud si proiecte f faine, mai faine decat in offensive. Te mananca viermii pana stai o saptamana pe un pentest report.
    1 point
×
×
  • Create New...