Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/22 in all areas

  1. 1 point
  2. Virusi in stick dupa ce il formatezi, foarte rar. Cel mai probabil e stricat. Sitickurile astea promotionale, pe care le primesti gratis sunt de calitate ft slaba. Nu numai ca chipul memorie e cel mai ieftin reject dar si controllerul e de calitate slaba de obicei. Sunt sanse mari ca sa ai sectoare corupte sau moarte in memoria stickului iar controllerul sa nu observe. Poti folosi un tool ca "Check Flash". Mau sunt multe alte tooluri care pot verifica capacitatea, viteza, si sectoarele cu probleme, si unele metode prin care se pot "repara sectoarele". Multa bataie de cap pentru a 'repara' un produs de calitate slaba.
    1 point
  3. Ce format are acel stick? E USB3.0? Portul e USB2.0? Daca il folosesti normal sunt probleme cu el? PS: Nu am idee care e problema, si eu am avut de-a lungul timpului o gramada de probleme cu stick-urile.
    1 point
  4. Pentru cei care cred ca sexual revolution a fost inventata in vest: https://inliniedreapta.net/revolutia-sexuala-politica-de-stat-a-bolsevicilor/ @aeliusmultumim pentru lectia de istorie. Vedeti si Mișcarea „Jos cu rușinea!” din Rusia bolșevică. „«Jos cu Rușinea!» Internaționala sexuală și Țara Sovietelor”, de Olga Greig – Fragment https://www.culturavietii.ro/2018/10/02/miscarea-jos-cu-rusinea-din-rusia-bolsevica-fragment-din-jos-cu-rusinea-internationala-sexuala-si-tara-sovietelor-de-olga-greig/
    1 point
  5. Ma bag si eu la tradus daca se plateste bine pentru asa ceva, chiar si texte mai mari WTF cine a stat sa traduca asta din rusa? Nu cumva Rusia poate calatori si in timp?... Poate au ajuns si pe Marte sau poate chiar au realizat primul contact cu o civilizatie... Ce altceva au mai descoperit rusii in afara de Crimeea si Ucraina?
    1 point
×
×
  • Create New...