Jump to content

andr82

Active Members
 • Posts

  187
 • Joined

 • Days Won

  9

Everything posted by andr82

 1. Ce ar fi sa facem o campanie impotriva hotilor din guvern si a celor care-i ajuta si sustin inclusiv din UE? Cu premii in crypto
 2. Tested in virtual and working. Don't test without virtual machine.
 3. andr82

  UstupidMF

  Nu mai esti in stare pentru ca drogurile ti-au distrus creierul si ti s-a uscat coailii cat ai stat in exil
 4. Cum pot face sa porneasca laptopul singur dupa o cadere de tensiune de 5 ore urmata de alte caderi de tensiune in serie la intervale neregulate? Nu doresc sa pun ups pe baterie de masina sau alte instalatii pe baterii. Nu locuiesc in locatia respectiva.
 5. andr82

  Down

  Stati linistiti nu va panicati va reveni in cateva ore este doar o defectiune tehnica P.S: imi place asta cu postatul pe Tweeter al CTO/CEO Facebook
 6. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_people_named_in_the_Pandora_Papers https://www.icij.org/investigations/pandora-papers/about-pandora-papers-leak-dataset/ Download PandoraLeaks complete Pandora.iso
 7. andr82

  Down

  Nu stiu care este treaba dar mai toate dau semne in ultimele ore: Probabil related to: https://mashable.com/video/facebook-leaker-frances-haugen-60-minutes
 8. Șeful ANRE are un salariu de 12.000 de euro. Este IT-st de profesie cum poti sa spui ca nu se castiga bine
 9. Se discuta si supraimpozitarea multinationalelor care nu fac parte din alianta UE vine PCR-ul din nou
 10. Ministrul Finanțelor ia în calcul impozitarea IT-iștilor
 11. Lumea se schimba, societatea se schimba, RST ramane la fel dar la un alt nivel
 12. Am platit ieri taxele pe ghiseul.ro, stiti ce comisioane au? Va zic eu : COMISIOANE ROMANESTI !
 13. Yes there are many, stay there !
 14. Iti fac eu colegu un script zilele urmatoare, gratis. Ai rabdare ca este simplu si nu trebuie cine stie ce resurse doar pentru a accepta btc. Iti trebuie un generator de adrese si o verificare de incarcare a fondurilor. Php sau javascript este bun?
 15. Ce sa asculti in Romania, Antena Satelor? Am fost la munte si chiar si in pestera se prindea antena satelor in rest nu se receptioneaza nici draku. In stilul acesta prefer sa ascult muzica sau show de pe tel.
 16. Cand au iesit proteste in mai toate localitatile astia de la militie si jandarmerie s-au c*cat pe ei la propriu, nu stiau ce se intampla si ce sa faca. Un comisar sef a vrut sa cheme chiar si armata, a sunat la serei si la restul Nimeni nu stia cum s-au coordonat protestele sa inceapa simultan in zeci de localitati si cine este "capul" care coordoneaza. Securicii au zis repede ca sa se spele ca sunt infiltratii de prin serviciile straine care si-au bagat coada. Si acuma in acest moment se mai intreaba cine cum si unde au coordonat acele proteste...dar s-au kkat pe ei bine di tat. Cam astia sunt locotenenti care protejeaza politrucii nostrii cinstiti si onesti.
 17. Intrebarea ar fi in ce procentaj folositi OS, eu spre exemplu pe 48h folosesc windows doar 20%, iOS 50% mobil, Android 20% mobil, Linux 10%. Pentru lucru 60% Windows, 30% iOS si Android, 10% Linux. Acum 6 ani in urma 40% Win, 40% Linux 20% Android. Acum 10 ani in urma 70% Win, 20% Android. Plati doar de pe iOS unde am si credentialele financiare stocate. Pe win scanez cu VT inainte de a instala ceva dar oricum instalez rar (am cont corporate pe VT). Cand nu este sigura scanarea rulez in VM. Nu am valori stocate in cloud si nici nu ascund ceva. BTC se pastreaza pe HWD si la fiecare tranzactie utilizez wallet blank. Nu deschid documente pe win doar in cloud. Fac aceste lucruri din obisnuinta de acum...si tot stiu ca sunt cateva aplicatii malware pe sistem dar imi este lene sa le vanez...poate daca lucram in domeniul finance sau cu secrete de stat.
 18. Ai uitat sa completezi ca Romania este tara cu cea mai mare densitate de genii pe kmp. Nu avem nevoie de uzine si nici de energie insasi geniul romanesc emana free energy si case eco trebuie sa fim mandrii de statul roman (scris la 4am):
 19. Hahaha, buna intrebare ! In ce tara traiesc? Nu mai stiu ! Defineste "tara"... Daca am dat spaga? Saptamanal. Unde ? Cam peste tot inclusiv cand platesc "taxa procesare tranzactie" pentru operatiunile automate cu cardul ! Sau "taxa ambalare produs" si lista continua lasand la urma medicii...
 20. Ce mai conteaza din moment ce datele ce stau la baza sondajului sunt smenarite LoL 🤣🤣😅 subiect inchis din poartea mea.
 21. Conform studiului de piata, - statistica opiniei cetateanului prin sondaj, efectuat de Kantar TNS pe 4000 de cetateni romani pentru TRANSPARENCY ORG, Romania are o rata a coruptiei mica comparativ cu alte state mai dezvoltate si cu o economie mai dezvoltata. Cu asa date oficiale te contrazice oricine. Sursa foto Asa zisii intervievati au afirmat ca este foarte bine aici la noi in tara si sunt multumiti, sau sondajul este fals, generat cu softuri specifice de fake marketing. Cei de la K stiu foarte bine cum sa genereze datele ca sa urmeze liniile de progresie 'naturala' dar scripturile utilizate nu au fost programate sa genereze date care sa treaca si de o verificare "manuala" asa ca se regasesc si persoane de 96 de ani interveviate, si o gramada de fermieri la 18 ani sau care au avut o afacere inainte de 18 ani ca si profesie. Interviurile s-au efectuat telefonic utilizand baze de date cu clienti online. Am facut si un review video - tutorial explicativ despre datele fals generate din sondajele si studiile statistice K dar ma mai gandesc daca sa-l public sau nu fiind vorba de agentii mari care au dat $$$$$$$ pentru aceste studii iar impactul este marisor si nu ma mananca-n kur. Tabel varsta, profesie actuala si anterioara a persoanelor din Romania intervievate de K pentru TRANSPARENCY ORG https://extendsclass.com/csv-editor.html#48e7da9 Datele sondajelor transparency se pot descarca de aici: https://www.transparency.org/en/gcb/eu/european-union-2021 GCB-EU-Methodology-and-data-set.zip Fisierul contine datele pentru multiple tari iar eu am extras datele doar pentru Romania. Datele din litere sunt inlocuite -> au corespondent numeric, ex: meseria de fermier are corespondend in coloana 18, tarile au un corespondent numeric la fel si regiunile, dar este document in care explica ce corespondenti sunt. Fisierul zip de mai sus este in format special pentru marketing - statistica .SAV si trebuie convertit: Convertor SAV to EXCEL sau se gasesc pe GitHub unelte pentru statistica. Deci, greseala sau asa trebuia sa iasa sondajele ori aceasta este relitatea?
 22. Nu prea mai merge asa...arhitectura actuala nu permite. O solutie ar fi cu doua tooluri' unul care sa-i deschida calea celui de al doilea. Trebuie rezumat la executia screenshot si keylogg in background. Java based script cel mai probabil sau exploit. Indicat cross-platform. Pare imposibil sa gasesti numitorul comun ca sa ruleze si pe ios si pe android fara o instalare complexa si sa se ascunda ca system. Lasand la o parte cum ajunge in sistem si cum se executa, cunoasteti un limbaj care poate rula din prima pe ambele si care sa suporte proceduri , cod mai complex?
 23. Prea tare asta United www.shorturl.at/ftCDI
 24. daca are in jur de 20 mld anual profit ce cifra de afaceri are ? 😆 pune link aici daca se poate.
×
×
 • Create New...