Jump to content

andr82

Active Members
  • Posts

    194
  • Joined

  • Days Won

    10

Everything posted by andr82

  1. Ma bag si eu la tradus daca se plateste bine pentru asa ceva, chiar si texte mai mari WTF cine a stat sa traduca asta din rusa? Nu cumva Rusia poate calatori si in timp?... Poate au ajuns si pe Marte sau poate chiar au realizat primul contact cu o civilizatie... Ce altceva au mai descoperit rusii in afara de Crimeea si Ucraina?
  2. In tara asta de cacat securista ti-ai gasit sa intrebi de greenpass? Frate e "hot" treaba peste tot cu asa ceva nu manji cu rahat unde dormi. Intra pe RaidForums,hackforums,blackhat pe forumurile din rusia si uicraina sau polonia sau chiar intreaba pe reddit dar nu aici. Aici sunt persoane care lucreaza in servicii si care vaneaza pusti ca tine sa aiba ce manca ca salariu bun nu platesc militienii. Iti garantez eu ca nu ai nici o sansa sa faci ceva decat daca poti manipula parametrii ecliptici, iar daca ar fi putut cineva nu mai avea nevoie de GP deoarece controla crypto si avea tot ce isi dorea. Vrei sa fii martir? Nu ai decat...prostia se plateste. Legat de vax opinia mea este ca e degeaba si nu ajuta la nimic in afara de nazism dus la extrem si fix ma doare-n cot de opinia altora ori de comentariile lor.
  3. M-am oprit si eu rapid din citit.... ::))))))))))))))))))))) nu mai au impact in 2021...
  4. Sunt certificate ssl/tls? Seamana cu cele Apple
  5. Mare grija daca este preluat de la cimpanzei, produce reactii adverse
  6. Ce ar fi sa facem o campanie impotriva hotilor din guvern si a celor care-i ajuta si sustin inclusiv din UE? Cu premii in crypto
  7. Tested in virtual and working. Don't test without virtual machine.
  8. andr82

    UstupidMF

    Nu mai esti in stare pentru ca drogurile ti-au distrus creierul si ti s-a uscat coailii cat ai stat in exil
  9. Cum pot face sa porneasca laptopul singur dupa o cadere de tensiune de 5 ore urmata de alte caderi de tensiune in serie la intervale neregulate? Nu doresc sa pun ups pe baterie de masina sau alte instalatii pe baterii. Nu locuiesc in locatia respectiva.
  10. andr82

    Down

    Stati linistiti nu va panicati va reveni in cateva ore este doar o defectiune tehnica P.S: imi place asta cu postatul pe Tweeter al CTO/CEO Facebook
  11. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_people_named_in_the_Pandora_Papers https://www.icij.org/investigations/pandora-papers/about-pandora-papers-leak-dataset/ Download PandoraLeaks complete Pandora.iso
  12. andr82

    Down

    Nu stiu care este treaba dar mai toate dau semne in ultimele ore: Probabil related to: https://mashable.com/video/facebook-leaker-frances-haugen-60-minutes
  13. Șeful ANRE are un salariu de 12.000 de euro. Este IT-st de profesie cum poti sa spui ca nu se castiga bine
  14. Se discuta si supraimpozitarea multinationalelor care nu fac parte din alianta UE vine PCR-ul din nou
  15. Ministrul Finanțelor ia în calcul impozitarea IT-iștilor
  16. Lumea se schimba, societatea se schimba, RST ramane la fel dar la un alt nivel
  17. Am platit ieri taxele pe ghiseul.ro, stiti ce comisioane au? Va zic eu : COMISIOANE ROMANESTI !
  18. Yes there are many, stay there !
  19. Iti fac eu colegu un script zilele urmatoare, gratis. Ai rabdare ca este simplu si nu trebuie cine stie ce resurse doar pentru a accepta btc. Iti trebuie un generator de adrese si o verificare de incarcare a fondurilor. Php sau javascript este bun?
  20. Ce sa asculti in Romania, Antena Satelor? Am fost la munte si chiar si in pestera se prindea antena satelor in rest nu se receptioneaza nici draku. In stilul acesta prefer sa ascult muzica sau show de pe tel.
  21. Cand au iesit proteste in mai toate localitatile astia de la militie si jandarmerie s-au c*cat pe ei la propriu, nu stiau ce se intampla si ce sa faca. Un comisar sef a vrut sa cheme chiar si armata, a sunat la serei si la restul Nimeni nu stia cum s-au coordonat protestele sa inceapa simultan in zeci de localitati si cine este "capul" care coordoneaza. Securicii au zis repede ca sa se spele ca sunt infiltratii de prin serviciile straine care si-au bagat coada. Si acuma in acest moment se mai intreaba cine cum si unde au coordonat acele proteste...dar s-au kkat pe ei bine di tat. Cam astia sunt locotenenti care protejeaza politrucii nostrii cinstiti si onesti.
  22. Intrebarea ar fi in ce procentaj folositi OS, eu spre exemplu pe 48h folosesc windows doar 20%, iOS 50% mobil, Android 20% mobil, Linux 10%. Pentru lucru 60% Windows, 30% iOS si Android, 10% Linux. Acum 6 ani in urma 40% Win, 40% Linux 20% Android. Acum 10 ani in urma 70% Win, 20% Android. Plati doar de pe iOS unde am si credentialele financiare stocate. Pe win scanez cu VT inainte de a instala ceva dar oricum instalez rar (am cont corporate pe VT). Cand nu este sigura scanarea rulez in VM. Nu am valori stocate in cloud si nici nu ascund ceva. BTC se pastreaza pe HWD si la fiecare tranzactie utilizez wallet blank. Nu deschid documente pe win doar in cloud. Fac aceste lucruri din obisnuinta de acum...si tot stiu ca sunt cateva aplicatii malware pe sistem dar imi este lene sa le vanez...poate daca lucram in domeniul finance sau cu secrete de stat.
  23. Ai uitat sa completezi ca Romania este tara cu cea mai mare densitate de genii pe kmp. Nu avem nevoie de uzine si nici de energie insasi geniul romanesc emana free energy si case eco trebuie sa fim mandrii de statul roman (scris la 4am):
×
×
  • Create New...