Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/22 in all areas

  1. Nu stiu de servere dar e rusinos cum batjocoresti limba
    1 point
  2. Rotube , incearca sa ne asculti
    1 point
  3. Eu am un server dedicat cu 64GB Ram la Hetzner, hostat in Germania. Se misca foarte bine, am 1GB/s viteza, aproape garantata. Uptime-ul este de 100% de cand il am, adica cam 3 luni si jumatate. Stiu asta pentru ca am un soft de monitorizare de la Solarwinds pinguit catre server, si am 0% loss. Cu exceptia update-urilor cand trebuie restart, evident. Partea proasta la Hetzner este partea de support. De exemplu, eu am creat niste masini virtuale cu niste routere emulate in ESXI care imi scoteau vreo 12 adrese IP in internet, extra. Ceea ce nu e ok. Tot ce am primit de la ei este ca trebuie sa rezolv problema si la revedere. Te someaza ca iti inchid serveru si nu primesti raspuns la mailul lor, asa ca... na. Ai grija ce alegi. Dar Hetzner este cel mai ieftin. Daca nu ai nevoie de support. go for it.
    1 point
  4. Salutare, Daca o faci din pasiune este binisor, proiect homemade facut pentru distractie sau pentru a invata/testa Dar daca doresti pentru afacere mai bine cumperi hosting pentru ca ai alte costuri muuult mai mici.
    1 point
  5. Am intrat pe site-ul ala si m-am simtit ca la teleshopping(Dar stai asta nu e tot!) Pare a fi acelasi rahat pansat cu asta: https://www.emag.ro/mini-camera-wifi-de-supraveghere-1080p-full-hd-tl-01/pd/DQQQ11BBM/?X-Search-Id=4dfc55b33d0be1dc283a&X-Product-Id=91580899&X-Search-Page=1&X-Search-Position=8&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Ai niste review-uri pe acolo. Mai sunt si altele pe acolo dar calitatea la asa ceva e indoielnica.
    1 point
×
×
  • Create New...