Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/29/23 in all areas

  1. Voi vorbiti de salarii acuma, dar sa vezi ce pensii o sa fie in Romania si cum o sa traiasca lumea, vai de capul lor. Lucreaza multi cum lucreaza, si apoi la pensie injura ca nu pot trai decent. De s-ar mai calma inflatia asta, dar se pare ca nici un economism nu stie nimic cum sa iesim din prostia asta de capitalism sau nu se vrea sa se stie. Toate deciziile boilor de la guvernare sunt de pe urma inflatiei si datoriei in care s-au bagat ca prostii, de parca ne trebuia la noi submarin la 1 miliard de $.
    3 points
  2. Lasa, man, ca si bunica a avut pensie de la c.a.p. si nu a murit de foame. Dc te muti la tara si iti tii o gradina poti sa traiesti. Si munca la batranete intareste organismul, a muncit pana in ziua in care a murit. Cu credinta treci toate relele din lume. Dc te descurci acum sigur nu o sa stai tu dupa pensie la 70 de ani.
    1 point
  3. Nu e vorba doar de salarii si inflatie ci si de cati oameni vor contribui la stat cand noi vom fi pensionari. Daca ajungem pana acolo. Se voia "subtil" sa mute pilonul II la stat, niste jeguri. Da, pilonul 3 poate fi o solutie dar si strangerea de active pana la vremea respectiva.
    1 point
×
×
  • Create New...