Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/19/09 in all areas

  1. Ce atata panica cu gripa asta porcina? Este o gripa ca oricare alta numai ca noi nu avem imunitate la ea si din aceasta cauza se transmite atat de repede! Statisticile spun urmatorul lucru: pe plan mondial au murit 5000 (cinci mii) de oameni infectacti cu gripa porcina, iar in America au murit 40.000 de oameni de GRIPA NORMALA (cea pe care o suportam in fiecare iarna, aia care te face sa tusesti si sa iti curga nasul)! Din cei infectati cu gripa porcina, aproximativ 80% nu au nevoie de internare, se vindeca acasa cu medicamente ca pentru orice raceala banala, 15% necesita un tratament mai special, iar 5% necesita internare (asta din cauza ca aceasta gripa produce febra care iti fute putin plamanii, din cauza asta te interneaza) ! Asa ca ce e cu isteria asta in masa pentru un cacat de gripa? De ce nu ne isterizam ca mor de 10 ori mai multi oameni de TBC decat de gripa porcina sau mai stiu eu ce gripa ?
    1 point
  2. Umplem vasul de 3 litri, il varsam in cel de 5. dupa care il umplem din nou pe cel de 3 litri, il varsam in cel de 5. Mai avem 1l in vasul de 3l. Varsam ce este in vasul de 5l. Varsam ce e in vasul de 3l in cel de 5. Avem 1l in vasul de 5l. Umplem vasul de 3l. Varsam ce e in vasul de 3l in cel de 5l. si voila! avem 4 L !am facut La logica!
    -1 points
  3. nu o sa inventati probleme logice, oricum va trebui sa le luati de undeva. Si raspunsurile de asemenea. Eu zic sa facem cum era un thread pe aici: cel care raspunde sa continue cu o problema noua. Asta doar ca sa nu o mai lungim cu 2 posturi bune si restul offtopic!
    -1 points
×
×
  • Create New...