Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/12 in all areas

  1. //Edited new link Download from dropbox --> now 1. Aveti nevoie de un smartphone cu android nu conteaza versiunea sau modelul. 2. Download & install un root explorer pentru android, exemplu --> Root Browser Lite Sau pentru windows folosind usb --> Droid Explorer Adaugam fisierele descarcate in --> system/app/Dropbox.apk system/app/DropboxOOBE.apk system/framework/com.dropboxpartner.jar Setam : rw- r-- r-- (644) --> pe Dropbox.apk, DropboxOOBE.apk si com.dropboxpartner.jar Dupa ce restartam telefonul primim bonusul de 50gb pentru 2 ani. Acest exploit se folsoeste de versiunea dropbox pentru Samsung Galaxy S3 si oferta de spatiu gratuita oferita de Samsung. Sursa: HackForums
    1 point
  2. Salut, Luca! In primul rand: prezentarea ta ma oboseste in al doilea rand: Ai ratat lectia importanta a vietii (cum o numeste proful meu de info): "Tre' sa fii lenes" in al treilea rand: bravo tie. Sper sa te descurci in comunitate (ai garija ca te mananca astia)
    -1 points
  3. Presupun ca ti-a creat windows un profile temporal si deaia nu mai ai nimic pe desktop.. Incearca sa intri in C:\Users --> si vezi userul tau folderul Desktop daca mai e ceva. Asta se intampla cand actualizezi componente din windows.. in general la diferite actualizari.
    -1 points
  4. Nu cred ca e de la explorer.exe atat timp cat ii apare bara de jos. Eu iti propun sa verifici msconfig (Win+R si scrii msconfig)...intri in tabul "Startup" si debifezi ce ti se pare suspect. Poti verifica putin si procesele (Ctrl+Alt+Del). Daca nu,incearca Windows Restore:). Sper ca te-am ajutat.
    -1 points
  5. run>msconfig>startup si vezi si tu ce pute pe acolo .
    -1 points
×
×
  • Create New...