Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/13 in all areas

  1. Salutari, nu am stiut unde sa postez, sper ca am nimerit categoria potrivita. Sunt dispus sa investesc 500 Euro intr-un proiect in mediu virtual ( si nu numai). Doritorii sunt rugati sa trimita pm/sa posteze in thread urmatoarele informatii : - Planul afacerii (un rezumat) - Durata amortizarii investitiei - Perioada necesara ca afacerea sa genereze profit - Profitul lunar estimativ - Ce procent din profit sunteti dispus sa imi oferiti - Riscuri Precizari : - Oferta valabila numai pentru membrii cu vechime, care prezinta incredere. - Voi ignora propunerile copilaresti care implica PPC, PPD, etc.. , cat si propunerile ilegale (spam, scam, carding, etc..). - Daca afacerea este ok, suma investita poate creste. - Prefer ca banii sa ii inmanez personal, cu aceasta ocazie putem discuta mai pe larg toate detaliile. - Procentul din profit, cat si durata rambursarii investitiei sunt negociabile. - Ajut la dezvoltarea afacerii cu tot ce pot. Voi posta in acest thread orice progres facut. Succes !
    1 point
  2. New iPhone5 Fingerprint Sensor Hacked with Old Technique :> ...Prefer Android, deci S4.
    -1 points
  3. Te lauzi cu el - sau vrei sa cumperi/vinzi ??!!!!
    -1 points
  4. Mai am 6 vps-uri 1 CPU intr 128 mb ram pana la 512 mb ram . Ubuntu 12 /debian 6 sau 7 / cent0S 6
    -1 points
  5. Se poate sa fi fost descoperita si de altcineva dar putea sa o vanda numai intr-un cerc inchis sa nu afle toata lumea
    -1 points
  6. -1 points
  7. I reported myself, but the article was written by vulnerability-lab.
    -1 points
  8. Nu cred ca aveai alternativa la a raporta vunerabilitatea , nu stiu cat de bine functioneaza piata underground pe asa ceva . Sincer ,nu vad de ce ar cumpara cineva asa ceva tinand cont ca maine altcineva poate sa descopere vulnerabilitatea ,o raporteaza ,e reparata si ramane cu banii dati ca prostu . E valabil si pentru xss-uri .
    -1 points
×
×
  • Create New...