Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/14 in all areas

  1. Salut RST, Impreuna cu @Maximus am realizat proiectul Chill-Tv. Se stie deja despre ce este vorba. Am vrut sa fim mai "unici" si nu am pus posturile pe site, totul este intr-o aplicatie, am ales asta pentru ca e mult mai rapid, fara errori si alte probleme (Internet Explorer, Sopcat si etc..) Tot programul e pus intr-un installer, el instaleaza absolut tot ce e nevoie pentru vizionarea posturilor TV & Radio. Programul ruleaza fara probleme pe orice sistem de operare de tip Windows, a fost facut si un mic tutorial pentru install ( XP & 7 ). Am creat si un script php pentru statistici live, fiecare client ce asculta/la ce se uita. Despre site, am dorit unu cat mai simplu, am cautat un templar cat mai simplu posibil. Website: Chill-Tv | Tv Online Download: http://chill-tv.org/download.php Veti gasi si cateva screenshot-uri de la program. Va rog, daca se poate, sa ne spuneti parerea voastra despre site/aplicatie fi e buna sau rea! Multumesc anticipat. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Suntem in cautare de persoane care sa ne ajute sa ducem proiectul inainte. Cine este interesat este rugat sa-mi trimita un PM Avem nevoie de: Persoane pentru a ne ajuta cu sursele canalelor! Totul sa fie facut voluntar, nu platim absolut pe nimeni cum si nimeni nu ne plateste pe noi pentru munca depusa!
    1 point
  2. Windows on Devices Isi fac reclama ca trimit gratis, si m-am gandit ca poate va intereseaza. Faceti sign-up, bifati c++, start-up, win-32 + .net si arduino. Primiti mail instant, cu un link unde sa bagati datele de expediere, adresa&cod postal etc. Dupa ce introduceti adresa, primiti un alt mail LE: e gratuita placa si SDK-ul, despre senzori nu spun nimic.Eu pana acum, tot ce am primit de la Microsoft a fost gratuit, fara nici o plata. Nu TVA, nu transport, nu vama, nu nimic. Daca vreti neaparat sa platiti ceva, mergeti la fisc, intrebati ce declaratie trebuie sa depuneti, o depuneti si platiti impozite, plm, sau mai bine, tineti banii, si luati o sticla de wisky. Daca nu primiti mail, puteti incerca cu alta adresa de email, si daca nici asa asta este, inseamna ca nu-i place la Microsoft de voi, ghinion.
    1 point
  3. @spider , vom pune si pe site
    1 point
  4. FunCap.pdf Fuzzing and Patch Analysis - SAGEly Advice.pptx McSema.pdf Memory_Tracing_Forensic.pdf PANDA REcon.pdf PANDA REcon.zip Performing Open Heart Surgery on a Furby Recon RECON2014_OFLYNN.pdf Recon 2014 Skochinsky.pdf Recon14_HDD.pdf Reverse Engineering Flash Memory for Fun And Benefit The Making of the Kosher Phone.pdf Wartortell_Recon2014.pptx milan-REcon14 slides.pdf mjanus_recon.pptx pinpoint_control_for_analyzing_malware_recon2014 recon-2014-ossmann-hackrf.pdf reversing_on_the_edge_recon14_jspelman_jjones.pdf * ziele urmatoare e posibil sa apara si altele + video Index of /2014/slides/
    1 point
  5. exploit-exercises.com provides a variety of virtual machines, documentation and challenges that can be used to learn about a variety of computer security issues such as privilege escalation, vulnerability analysis, exploit development, debugging, reverse engineering, and general cyber security issues. Nebula Nebula covers a variety of simple and intermediate challenges that cover Linux privilege escalation, common scripting language issues, and file system race conditions. Nebula is an ideal place to get started for people new to Linux exploitation. Exploit Exercises Protostar Protostar introduces basic memory corruption issues such as buffer overflows, format strings and heap exploitation under "old-style" Linux system that does not have any form of modern exploit mitigiation systems enabled. Protostar is the next progression from Nebula. Exploit Exercises Fusion Fusion continues the memory corruption, format strings and heap exploitation but this time focusing on more advanced scenarios and modern protection systems. Exploit Exercises Fusion is the place to start if you are familiar with Linux exploitation and wish to learn more about exploitation prevention systems. Aveti mai multe nivele + download sursa: Exploit Exercises
    1 point
  6. Problema este ca nivelul intelectual in acea sectiune e MULT prea mic, si mai apar si in feed cacaturile lor. Tot ziceti de evolutie... Veniti cu un exemplu ilustrativ, nu cu basme. LE: A venit un cordit si mi-a dat REP cu "esti prea prost" ... Ma-ta e prea proasta, ca o sa ajungi sa dai cu botul in pula pentru o bucata de paine de la metinul tau.
    -1 points
  7. Propun ca aceasta sectiune sa fie stearsa, pentru ca toti copii handicapati vin si cer hackuri de cauntar straic si cetin, dezgroapa threaduri vechi pentru nu stiu ce hack de cacat, si tot asa... Scade nivelul intelectual. Daca vreun om serios vrea sa faca rost de un hack la un joc pentru oameni cu IQ peste 60, se duce frumos la market, pentru ca hack bun si gratis nu exista... Sau, daca tot ramane, macar sa nu mai apara in feed. Astept opinii.
    -1 points
  8. Pentru cei care doresc un domeniu gratuit: https://www.optimalhosting.com/free-domains/ (si da, e pe bune, spread the word:))
    -1 points
×
×
  • Create New...