Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/02/18 in all areas

  1. p.s: intr-o zi cand am aflat ca bunica e suspecta de cancer nu m-am mai putut controla si am pierdut tot. jocurile de noroc sunt pentru roboti, nu pentru oameni.
    2 points
  2. Depinde ce consideri prin imbogatire, standardele difera. Cu cat ai mai mult, cu atat iti doresti mai mult, e direct proportional.. Daca iti asumi niste riscuri calculate si cu putin noroc, iese un un profit frumusel care permite anumite achizitii, concedii, lifestyle. Pentru life-changing stuff (pensionare tinereasca) ai nevoie de capital care unii si-l permit sa-l piarda, altii risca totul pentru. Personal, am reinvestit pe termen lung. Ramane de vazut daca am facut-o bine ori ba.
    1 point
  3. Fara suparare dar voi sunteti si prostii , in primul rand prima lista este generata , a doua lista cica ultima actualizare 27.12.2013 si ea este din 2012 , in al treilea rand daca le treceti intr-o verificare de rutina abea 7% mai sunt valide si alea de doamne ajuta sau cine stie ce. Propun ce-i ce posteaza astfel de rahaturi fara a fi verificate in prealabil , si cu intentia de a irosi timpul celorlalalti membri sa primeasca ban. Cine doreste intradevar o baza de date cu e-mail din Romania PM ME ( 1.6 milioane , 86% inca activa ) - ( Ofer gratuit )
    1 point
×
×
  • Create New...