Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/01/21 in all areas

  1. Salut, Pentru ca de multe ori am avut nevoie de ajutor si aici pe forum l-am gasit dar si pentru ca in cei aproape 10 ani am invatat multe de la oameni de calitate de aici, am ales sa intorc putin favorul. De-a lungul timpului, pregatindu-ma pentru CCNA, CCNP si mai apoi pentru CCIE, am strans aproape 2TB de cursuri, video-uri, workbook-uri si cam tot ce este nevoie pentru a ma pregati pentru certificarile de mai sus. Nu stiu cum sa impart toata informatia, pentru ca este multa, asa ca am facut intr-un notepad numele fisierelor, ca sa le puteti filtra mai bine. Random YouTube Videos VPN OSPF Orhan-Ergun-Self-Paced-BGP-Training.11.1 OrhanErgun-Self-Paced CCIE Enterprise Infrastructure Training.11.1 IPexpert VOD INE CCIE R&S v5 INE CCNA-CCENT R&S 100-105 ICND1 Technologies INE CCNA R&S 200-105 ICND2 Technologies INE - CCNP R&S v2 (2015) - HQ INE - CCNP Enterprise 350-401 ENCOR INE - CCNP Enterprise 300-410 ENARSI INE - CCIE-Routing-Switching-Written-v5-1 INE - CCIE Enterprise Infrastructure V1.0 Cisco Books BGP Parola de pe Pastebin este adresa fara forums.com Pe langa toate acestea, pe care le am pe ssd-ulintern si au 953.74GB, mai am in Cloud, urmatoarele: CCNA: https://ibb.co/Q6vFqb1 CCNP: https://ibb.co/6JrvVkc CCIE: https://ibb.co/bRvxvQH Partea buna este ca nu cer nimic pe ele. Partea proasta, pentru ca tot ce este aici este strans in ani de zile, imi rezerv dreptul sa aleg cui dau aceste resurse. Daca ai trollat si ai cerut hack-uri sa spargi parole de messenger, nici nu te obosi. O seara placuta va doresc. PS: Unde nu este extensia .mp si nici .pdf, inseamna ca este folder, ceea ce inseamna ca acel folder contine alte zeci de video-uri. In total, video, pdf-uri si cursuri, sunt intr-un numar de 6996 doar pe ssd-ul intern.
    1 point
  2. integrated circuit (circuit integrat). Este o componenta electronica in care sunt reunite mai multe componente si circuite (CIP, termenul de lemn imprumutat de romani de la englezescul CHIP)
    1 point
  3. Da, este posibil. Puteți utiliza un instrument puternic numit iPhone data recovery. Poate readuce rapid fotografiile șterse.
    0 points
×
×
  • Create New...