Jump to content

APIx00E00

Active Members
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by APIx00E00

  1. io.kent de ce e banat? Nu stie nimeni cum dau de el?
  2. Va salut pe toti! Doua programele care va pot fi de folos, daca nu ele atunci db din ele. Spor! Link: https://mega.nz/#!WhxnhKYb Decription key: !hS5h6-Y_i7kD2_Ksixh2TapXjghOw0LoQ4Dc5xokGHE Pass: d&q/zoT
  3. r0bf0rdsn0w-v1.2 no pass.zip — RGhost — file sharing
  4. Este cineva dispus sa faca o mica modificare la acest script? Contra cost.. Download generate.zip from Sendspace.com - send big files the easy way As vrea sa genereze ceva de genul: 127.0.0.1:user
  5. Fa-ti ONG(organizatie nonguvernamentala-noprofit)si donezi suma X catre ea. Scapi de plata impozitelor si banii vin recuperati. *A nu se abuza!
  6. O nebuna de genul le lipseste tiganilor nostrii, baga rolex-uri in bisba cate 5-6
  7. Nu ar fi prosti deloc, noi am fi prosti sa folosim fiindca ar avea ei tot controlul si informatia de care au si nu au nevoie.
  8. As fi curios cum a ajuns politia la ei, daca tot erau hackeri ma gandesc ca au folosit si ei ceva masuri de precautie.
  9. Nu am nici cel mai mic dubiu ca nu a fost creat de ceva serviciu de inteligenta(SUA evident)...este vorba aia la americani si daca privim putin istoria lor putem intelege multe.
  10. Oricum, faza cu "intellectual humility" e cea mai tare, un criteriu foarte important pentru mediu de lucru. De aici ar trebui sa invatam toti, chiar si cei care se cred ei prea buni si zei pe aici.
  11. Era escroc sau de ce si-a luat ban?
  12. Interesat, nu am studiat niciodata partea cu webhosting. Inseamna ca e de investit in minim 5 site-uri, aveti recomandari pt tipuri de site-uri care dau randament?
  13. iB::Topic::How to setup Windows XP SP3 from USB drive si incearca Xp Sp3 de pe filelist.
  14. Se tine cont de caracterul social, studiile superioare nu sunt o necesitate. Poti 'adera' si prin recomandare dar trebuie sa fi o persoana juridica de succes. Francomasoneria exista si are oameni infiltrati prin toate tipurile de institutii publice.
  15. APIx00E00

    www.phro.ro

    OFF : Brenin e un tepar/scammer/ripper sa aveti grija cu el.
  16. Atomul este cea mai mica particula ce caracterizeaza un element chimic, pagina 128.
×
×
  • Create New...