Jump to content

goodfear

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by goodfear

  1. Pe ubuntu functioneaza perfect, imgur: the simple image sharer doar ca trebuie bifat ( MPPE )
  2. Salut. Vreau sa invat chestii utile. Orice ati invatat voi, sau stiti ca e foarte util va rog postati aici. absolut orice. Chestii grele, chestii de inceput, orice... si cat mai multe. ><
  3. Imi poate recomanda cineva un linux in virtual box,pe care sa pot experimenta orice? un linux asa mai de incepatori
  4. Salut, tocmai ce am cumparat un iphone 4, avea iOS-ul 7.0.4 imi mergea foarte bine, i-am dat update, mergea lafel de bine... pana intr-o zii cand se inchide brusc, si dau sa-l pornesc si nu se pornea, ramanea sigla de la apple de deschidere blocata acolo, dadeam restart-uri fortate si tot asa... uneori se facea ecranul alb tot... apareau culori, linii si alte prostii... si pana la urma si-a dat drumul, si mi-a mers inca vreo 5,6 ore.. dupa care se inchide si aceleasi chestii doar ca de data asta ..a inceput sa si vibreze.. si alte chestii...iar si-a dat drumul, era descarcat, ca a stat si a vibrat pana sa terminat bateria...dupa care a mers dinnou... l-am dus azi la un service si mi-a spus ca e de la display, si o sa mil schimbe si sa-mi puna si touchscreen si tot , dar costa 220 lei, eu nu am atatia bani.. defapt nu mai am nici-un ban... insa nu cred ca e de la display, fiindca intr-o zii cand mi sa blocat aparut pe ecran un scris ca si intr-o consola, panic : (nu stiu ce mesaj) multe coduri gen " 003xf50050" si tot felu...imi poate spune cineva ce are si cum sa-l repar... va rog din suflet.. doar ce l-am cumparat, si de exemplu acum merge... insa nu se stie cand face dinnou ceva si se blocheaza.. si apropo, acum in ultimul timp si ecranu palpaie putin de tot cu lumina adica odata e mai mare lumina odata mai mica.. dar foarte, foarte repede incat nu se observa asa tare. tocmai am descoperit ca, e jailbroken, cel putin asa cred... imi arata "panic we are hanging here." si se tot blocheaza si vibreaza si alte prostii... oare il pot face?
  5. salut, asta-i canalul meu de youtube... https://www.youtube.com/user/goodfear1 uitati-va pe el, dupa care spuneti-mi parerea voastra. are rost sa continui, nu are rost? ce ar trebuii sa fac in viitor?!
  6. eu am bufnit in ras, doar cand am vazut cele doua nume... "Guccifer, Micul Fum" parca-i ceva biciclist dintr-ala nebun... cu numele astea...
  7. ceva gen, notificarile de la facebook a?
  8. de ce m-ai banat? :(

  9. La multi ani! (da stiu, nu va cunosc, nu ma cunoasteti, sunt si eu un incepator )
  10. Salut, deci de azi dimineata nu-mi mai merge internetul, marog. am intrat in reteaua wireless a unui vecin, cred... nesecurizata... si am intrat pe chestia aia( nu stiu cum se numeste) 192.168.blabla si avea parola , admin, admin... si am vazut toti cei care sunt conectati la reteaua aceea, ..( un ipad, un iphone, si 2 calculatoare , fara al meu) si as vrea sa stiu, pot patrunde in acele calculatoare? fara a fii descoperit? ceva gen RAT, sau keylogger...dar fara sa fiu turnat...probabil o sa va intrebati de ce... ei bine, nu am de lucru, (curiozitate)
  11. l-am testat pe alt pc...si din pacate... nu-mi trimite mail cu informatiile dorite... poate fii facut sa trimita?
  12. N-am reusit nicicum sa decryptez parola aceea... are cineva vreo idee?
×
×
  • Create New...