Jump to content

suitsmkv

Active Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suitsmkv

  1. Recomand pufarina.com (nu este nici cea mai mica reclama).. Si eu tot aici l-am descoperit!
  2. 1+ de la mine.. Imi place cea ce vad si cum se misca Nu mai vorbim de reclamele care sunt pretutindeni! Bafta!
  3. Eram atat de fascinat de toata treaba de nu am mai dat atentie site-ului respectiv Am un prieten care ma umple de chestii de tot genul dar asta ...
  4. "Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile ruse?ti care vroiau s? invadeze ?ara. Realitate sau fantezie?" Puteti citii intregul articol aici: Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile ruse?ti care vroiau s? invadeze ?ara. Realitate sau fantezie? | EXPUNERE.COM | Adev?rul Despre România Referitor la subiect, sunt intradevar in dubii foarte mari dar daca e asa... cinste romanilor.
  5. Salut baieti, Am primit aceasta "carte" la facultate si m-am gandit ca poate ii mai este buna cuiva. Mentionez ca nu stiu daca a mai fost postata aceasta sau cat de buna e.. De aici o puteti descarca! Multumesc,
  6. Un sfat amice, nu mai pune asa ceva sau cand o sa intri o sa ai ban si nu sti de unde.. Nu se mai vinde nimic de genul.. //Daca e al tau personal cred ca se accepta!
  7. BAN la sarman.. Nu se mai face asa ceva pe aici
  8. Bine ai venit! Fa-te comod
  9. suitsmkv

    nologin

    ipsocks.pro sau ia legatura cu @Eric . Folosesc de ceva timp si recomand (preturi accesibile)!
  10. Salut, imi poti oferi ceva detalii in privat legat de aceasta metoda de plata (PAYONEER). Ti-as fii mai mult decat recunoscator! Daca da, astept PM. Mersi mult!
  11. Am si eu de Australia daca doresti.. Ofer si pe ceva la schimb..
  12. Foarte bun, folosesc de ceva timp.. Multumim!
  13. Cred ca goodnews.ro/tv-news.ro suna destul de OK.. Ar fii mai multe inventii.
  14. Eu nu as face asa ceva.. As traii tot timpul cu trauma respectiva. Sa ai un real succes pe drama altora, nu stiu cat te-ar ajuta nea' Cristi!
  15. Done.. De curiozitate m-am uitat si eu ce creatii mai sunt pe acolo... ESTI SEFFF!! Bravo!
  16. Incearca cu un alt Windows. (Tot XP)
  17. Ce problema ai mai exact? Problema cu FPS-urile in vre-un joc anume sau doar asa.."sa fie"? Salut,
  18. Aici ai un video tutorial. Sper sa te ajute, daca nu revino cu ce-ti da! ** ** Aici ai unul si in romana: Rezolvarea erorii NTLDR is missing prin repararea boot manager-ului din Windows XP
  19. La boot pune prima optiune CD-ROM/DVD Drive! *Asta in caz ca vrei sa bagi Windowsul de pe CD/DVD.
  20. Salut, Iti recomand instalarea unui Windows 7 x64 (pe 64 bit). Dupa asta fa rost de un stick de net (ca sa ai conexiune la internet deoarece banuiesc ca nu-ti poti gasi nici driverele pentru LAN/Wirelless) si pe filelist este Driver Genius (full) sau Driver Pack Solution care o sa se ocupe singure de driverele compatibile pentru laptopul tau. Eu asta folosesc si foarte foarte rar sa intampin probleme. O seara faina!
  21. Problema e ca driverul pentru LAN/Wirelles e foarte greu de gasit la mine, ca programe care sa-mi dea driverele le am. @tqcsu Stiu chestia cu install-ul asta dar nu stiu cat efect are la cea ce-mi da 3DP Chipu... O sa incerc si asa!
  22. Nu am incercat.. A mai incercat cineva? Cred ca 3DP Chip nu salveaza install-urile (setup-urile). Sti ceva? Mersi.
  23. Salut baieti, Ma intereseaza daca exista vre-un program care sa-mi "culeaga" toate driverele care le am in momentul de fata pe laptop. Tin sa spun ca am un laptop care nici cum nu gasesc drivere pentru Win7. (Cand l-am formatat am stat aproximativ 8 ore sa caut drivere compatibile). Daca exista asa ceva, si stiti, as fi foarte recunoscator. Multumesc,
×
×
  • Create New...