Jump to content

sakdat

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sakdat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu am vorbit cu kw3rln , acum ceva zile pe mess, aceeasi chestie i'am zis si eu. Si raspunsul a fost : - "deocamdata vin sarbatorile avem alta treaba" ( intelegeti voi ) , si ca dupa revelion , se vor ocupa cum trebuie.
  2. La anu pe 25 iunie , e si ziua mea. o.O sa nu uiti , da ? La Multi ani ballack .
  3. Bun, as vrea sa stiu si eu ce a practicat nullbyte daca se poate, un blog , un post pe forum ceva , daca a publicat pe undeva . Daca nu il invit pe el la sectiunea Offtopic si sa'mi spuna si mie ceva , caci sunt curios .
  4. Bun venit. Esti sigurul caruia i'am raspuns aici , deoarce mi'a placut ca nu ai venit ca altii ca stii sa faci virusi si vrei sa inveti hack si mai stiu eu ce vrea. spor la treaba.
  5. sakdat

    Imagine Avatar.

    da, am verificat si eu acum dinou . A scos avatarul...
  6. sakdat

    Imagine Avatar.

    de acord, acum i'am dat linku pe mess .
  7. Imi datorezi 10.000 , tocmai am vrut sa fac si eu asta si mi'ai furat ideea . ( joke ) Tutorialul este foarte bun , este pe intelesul oricarui user. Vedeti ca include si niste exercitii in arhiva. Spor la invatat..
  8. Frumos , pacat ca sunt dependent phpBB
  9. Kw3rLn , pune o restrictie la avatar sa fie dimensiunea mai mica . Uite : Arata ca dracu
  10. Multumesc , chiar aveam nevoie .
  11. Ateu. Si acu fara suparare , semnatura ta erai beat cand ai facut'o ? , sau s'a inventat peste noapte RTS ?
  12. Aceste sunete le stiu de 2-3 ani de la Kw3rLn, daca le ascultati intindetiva in pat , ochii inchisi , castile pe urechi . Nu e " drog " , iti formezi o stare.. nu gasesc cuvintele potrivete sa ma exprim. Stiu ca ascultasem extazy nush ce , si dupaia o luasem razna si futeam messu cu massuri. Practic te tampeste.
  13. Stai linistit , a trecut ceva timp de atunci , daca te uiti topicul e de acum 2 ani. Toti si'au facut update la forum , nu mai prinzi tu asa ceva. ( poate mai gasesti 1-2 desii nu cred )
  14. MW , daca ai nevoie de manuale in format .pdf despre reparatii masini , am cateva manuale despre diferite masini. Imi dai pm cu id'ul
×
×
  • Create New...