Jump to content

sakdat

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sakdat

  1. Eu am vorbit cu kw3rln , acum ceva zile pe mess, aceeasi chestie i'am zis si eu. Si raspunsul a fost : - "deocamdata vin sarbatorile avem alta treaba" ( intelegeti voi ) , si ca dupa revelion , se vor ocupa cum trebuie.
  2. La anu pe 25 iunie , e si ziua mea. o.O sa nu uiti , da ? La Multi ani ballack .
  3. Bun, as vrea sa stiu si eu ce a practicat nullbyte daca se poate, un blog , un post pe forum ceva , daca a publicat pe undeva . Daca nu il invit pe el la sectiunea Offtopic si sa'mi spuna si mie ceva , caci sunt curios .
  4. Bun venit. Esti sigurul caruia i'am raspuns aici , deoarce mi'a placut ca nu ai venit ca altii ca stii sa faci virusi si vrei sa inveti hack si mai stiu eu ce vrea. spor la treaba.
  5. sakdat

    Imagine Avatar.

    da, am verificat si eu acum dinou . A scos avatarul...
  6. sakdat

    Imagine Avatar.

    de acord, acum i'am dat linku pe mess .
  7. Imi datorezi 10.000 , tocmai am vrut sa fac si eu asta si mi'ai furat ideea . ( joke ) Tutorialul este foarte bun , este pe intelesul oricarui user. Vedeti ca include si niste exercitii in arhiva. Spor la invatat..
  8. Frumos , pacat ca sunt dependent phpBB
  9. Kw3rLn , pune o restrictie la avatar sa fie dimensiunea mai mica . Uite : Arata ca dracu
  10. Multumesc , chiar aveam nevoie .
  11. Ateu. Si acu fara suparare , semnatura ta erai beat cand ai facut'o ? , sau s'a inventat peste noapte RTS ?
  12. Aceste sunete le stiu de 2-3 ani de la Kw3rLn, daca le ascultati intindetiva in pat , ochii inchisi , castile pe urechi . Nu e " drog " , iti formezi o stare.. nu gasesc cuvintele potrivete sa ma exprim. Stiu ca ascultasem extazy nush ce , si dupaia o luasem razna si futeam messu cu massuri. Practic te tampeste.
  13. Stai linistit , a trecut ceva timp de atunci , daca te uiti topicul e de acum 2 ani. Toti si'au facut update la forum , nu mai prinzi tu asa ceva. ( poate mai gasesti 1-2 desii nu cred )
  14. MW , daca ai nevoie de manuale in format .pdf despre reparatii masini , am cateva manuale despre diferite masini. Imi dai pm cu id'ul
  15. copil de 16 ani (daca ii ai si peaia) , aratami si mie unde zisai eu ca e detectat de antivirus , am zis eu asa ceva ? , ah si inca ceva e sakdat nu sadkat. Deci care e prostu , eu sau tu ca nu stii sa citesti ? Ah si cat despre benny.. nu cred ca e ' b00t ' , cel putin tie iti da lectii
  16. Posibil sa'mi iau si eu warn odata cu banul tau dar nu pot sa ma abtin . Dati drumu in pana mea pe mIRC !
  17. Dah , tipule ma inveti si pe mine ce ai invat tu in 2 ani de zile si altii nu invata in 10 ? ) , platesc !!!!! Shit.
  18. La 7 dimineata , eram destul de obosit , greseala mea m'am exprimat prost , oricum si asta ar vrea majoritatea . Iar despre prezentare... nu cred ca esti obligatoriu nu ? , important e sa citestc regulile forumului.
  19. Bun , imi pare rau ca iti spulber visul , dar sa incepem . 1. Am luat programul de curiozitate , sa vad daca chiar asa este , evident NU ! 2. Chestia asta o poti face manual , oricum felicitari pentru program . 3. Ca sa'ti dovedesc ca te inseli fai urmatoare chestie : - fa un id fake ( daca nu ai unu deja ) - acum deschide YM , scrie id'ul si baga parola gresit de 3 ori parca era , incearca de 5 sa fii sigur . - Be happy ! , tocmai l'ai blocat , dar nu pentru 12 ore , ci doar pe acel IP ! - Acum daca ai ip dinamyc schimbal , daca nu intra pe meebo.com sau pe mail.yahoo.com , introdu id'ul , si parola adevarata . Acum incearca iar sa te conectezi pe YM cu user si parola adevarata . UPSY ! Merge . 4. Concluzia ? Degeaba ai facut tu chestia asta sa " sa blochezi id'ul " , pentru ca persoana care detine id'ul evident are IP diferit . 5. De ce pana mea peste tot pe unde ' calc ' , toti vor sa sparga id'uri de mess ? 6. Vai n'am scris atat in 12 ani de scoala
×
×
  • Create New...