Jump to content

iTJoe

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

iTJoe last won the day on February 6 2015

iTJoe had the most liked content!

About iTJoe

  • Birthday 09/02/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iTJoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. iTJoe

    PHP sau C++?

    Tu vs. Limba Romana -> 0 - 1 pentru Romana.
  2. Am eu script , e scris de mine in python , il vand 10 E sau 50 de lei , ti-l dau cu verificare si tot ce vrei.Astept pm de la tine. Functioneaza perfect poti trimite cate mailuri vrei. Are functie pt. yahoo,gmail, hotmail ,inclusiv o functie costum.
  3. Nu prea am avut timp de stat la seed, pc e destul de slabut ,nu imi permit sa tin prea multe aplicatii deschise.(Daca intelegi ce zic.)
  4. E gasit de ceva vreme ,nu mai am video cu PoC, dar merge. PoC : Reward : Hall Of Thanks : https://secure.sony.net/hallofthanks , Numele meu real este Ionescu George, ma gasiti pe linia a 2 a. Si bineinteles tricoul (Cred ca l-am mai postat)
  5. OFF : Multumesc. ON : Nici acum nu mi-au dat tricoul si diploma.
  6. @Nytro iti dau id meu si iti arat ca functioneaza perfect . Fac asta doar sa le demonstrez "anumitor oameni" de pe aici ,ca nu au treaba cu viata .
  7. Mai neajutoratilor, daca voi credeti ca e spyware sau alte alea, va fac test + dovada pe pc meu, prin team view sau direct pe skype. Asa ca ,shut the fuck up.
  8. Salutare ! Astazi as dorii sa va prezint un mail boomber foarte bun. Este testat de mine ,functioneaza 100 %. In caz ca intampinati vre-o problema cu el si nu se connecteaza din prima ,optiti programul si dupa reporniti ! +1 Rep OFF : Nu luati in considerare mesajul de pe fundal Video : Download: //Removed
  9. Salutare ! Astazi as dorii sa va prezint un mail boomber foarte bun. Este testat de mine ,functioneaza 100 %. In caz ca intampinati vre-o problema cu el si nu se connecteaza din prima ,optiti programul si dupa reporniti ! +1 Rep OFF : Nu luati in considerare mesajul de pe fundal Video : Download ! GirlShare - Download Craptastic SMTP Bomber v1.0beta.exe
  10. @Aerosol , da sa stii promit ca pana luni o sa va postez aici o poza cu tricourile de la OLX ca sa radeti si voi putin, sunt oribile. Marimea S e potrivita ,dar cealalta M ,imi vine pana la genunchi . Probabil pana la vara imi voi schimba garderoba . Uite aici si de la sony putin mai vechi
  11. Status : Raported and Fixed. Screen : Reward:
  12. Nu e consola vei vedea . Si puteai sa tai ultima parte
×
×
  • Create New...