Jump to content

iTJoe

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by iTJoe

  1. iTJoe

    PHP sau C++?

    Tu vs. Limba Romana -> 0 - 1 pentru Romana.
  2. Am eu script , e scris de mine in python , il vand 10 E sau 50 de lei , ti-l dau cu verificare si tot ce vrei.Astept pm de la tine. Functioneaza perfect poti trimite cate mailuri vrei. Are functie pt. yahoo,gmail, hotmail ,inclusiv o functie costum.
  3. Nu prea am avut timp de stat la seed, pc e destul de slabut ,nu imi permit sa tin prea multe aplicatii deschise.(Daca intelegi ce zic.)
  4. E gasit de ceva vreme ,nu mai am video cu PoC, dar merge. PoC : Reward : Hall Of Thanks : https://secure.sony.net/hallofthanks , Numele meu real este Ionescu George, ma gasiti pe linia a 2 a. Si bineinteles tricoul (Cred ca l-am mai postat)
  5. OFF : Multumesc. ON : Nici acum nu mi-au dat tricoul si diploma.
  6. @Nytro iti dau id meu si iti arat ca functioneaza perfect . Fac asta doar sa le demonstrez "anumitor oameni" de pe aici ,ca nu au treaba cu viata .
  7. Mai neajutoratilor, daca voi credeti ca e spyware sau alte alea, va fac test + dovada pe pc meu, prin team view sau direct pe skype. Asa ca ,shut the fuck up.
  8. Salutare ! Astazi as dorii sa va prezint un mail boomber foarte bun. Este testat de mine ,functioneaza 100 %. In caz ca intampinati vre-o problema cu el si nu se connecteaza din prima ,optiti programul si dupa reporniti ! +1 Rep OFF : Nu luati in considerare mesajul de pe fundal Video : Download: //Removed
  9. Salutare ! Astazi as dorii sa va prezint un mail boomber foarte bun. Este testat de mine ,functioneaza 100 %. In caz ca intampinati vre-o problema cu el si nu se connecteaza din prima ,optiti programul si dupa reporniti ! +1 Rep OFF : Nu luati in considerare mesajul de pe fundal Video : Download ! GirlShare - Download Craptastic SMTP Bomber v1.0beta.exe
  10. @Aerosol , da sa stii promit ca pana luni o sa va postez aici o poza cu tricourile de la OLX ca sa radeti si voi putin, sunt oribile. Marimea S e potrivita ,dar cealalta M ,imi vine pana la genunchi . Probabil pana la vara imi voi schimba garderoba . Uite aici si de la sony putin mai vechi
  11. Status : Raported and Fixed. Screen : Reward:
  12. Nu e consola vei vedea . Si puteai sa tai ultima parte
  13. Astept inca raspunsul lor cand problema va fii rezolvata o sa postez aici.
  14. Cum spunea si Nytro,cred ca cel mai bine pleci de la LFS (Linux From Scratch).Iti ofera oportunitate de ati costumiza singur sistemul de operare,dupa parerea mea cea mai buna alegere pt. ceea ce vrei tu sa faci. OFF: Consider ca iti pierzi timpul,dar poate nu va fii in zadar.
×
×
  • Create New...