Jump to content

spooky01

Active Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

About spooky01

  • Birthday 09/13/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spooky01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

39

Reputation

  1. Buna seara, Urmeaza sa deschid, impreuna cu niste asociati, o companie care importa si vinde niste echipamente electrice. Caut persoana care sa creeze si sa administreze magazinul online. Preferam sa lucram cu wordpress/joomla/platforme prebuilded de ecommerce, iar persoana interesata sa aibe experienta vasta in acest domeniu (un portofoliu este bine-venit). Reprezinta un plus experienta in SEO si google/fb ads. Suntem interesati atat de o colaborare scurta (configurarea initiala), cat si de ceva de durata. Cei interesati sa imi trimita PM.
  2. Dupa cum zice in titlu. Plata in btc.
  3. Salut. Inca e valabil, insa ma ocup doar cu cash (fara paypal/transfer bancar etc) si momentan e minim 2 btc per tranzactie.
  4. Motive ca bitcoinul sa se duca in sus : yuan este devalorizat pe zi ce trece/brexit (cum a fost si la criza siciliana de a ajuns la 1300 sau la grexit de a ajuns la 480)/halvingul de pe 7 iulie. Speram doar ca bitcoinul a ajuns la o maturitate suficient de mare cat atunci cand se sparge bula sa nu o ia in jos prea rau.
  5. Parerea mea personala e ca o ia sprea 1500 pana la sfarsitul verii si dupa se sparge si se intoarce la n 600-700$. Suntem in procesul formarii urmatoarei bule ideea e doar sa vinzi inainte sa o ia in jos.
  6. Pe moment nu pot folosi paypal. In schimb iti pot vinde pe transfer bancar.
  7. Merita investit in ethereum datorita volumului si fluctuatiei sale. Astept cateva zile sa cumperi la 10$ si apoi cateva zile sa vinzi la 12$. Eu fac asta de cateva saptamani si nu mi-e rau.
  8. Ca sa nu fie probleme cu fraud leads te pun sa astepti 30 de zile dupa ce ai facut un lead pana sa ii poti scoate. O data ce vad ca ai trafic de calitate si leaduri bune o sa iti ridice si cap-ul de 25 de leaduri si o sa primesti mai repede banii.
  9. Hmm ciudat. Cand lucram cu ei nu mi-au intarziat niciodata cu plata. Ce-i drept primeam prin banca nu prin payoneer.
  10. Salut. Daca vrei te pot ajuta cu schimbatul bitcoinilor la 0% comision. De asemenea ti-am trimis si eu un mic ajutor.
  11. Trimite-mi te rog pm cu pagina.
  12. Mersi de reviewuri si imi pare rau pentru cei care si-au luat tepe. Ma puteti contacta pe datele de contact din primul post si doar prin ele.
×
×
  • Create New...