Jump to content

mile95

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mile95

  1. Da, acuma am vazut, dar tot nu merge " Cannot download lecture"
  2. Mai merge ? Imi zice ca " Error: Couldn't fetch token! "
  3. mile95

    Boot error

    Spune ce nu ai inteles ?
  4. mile95

    Boot error

    Salutare! Am avut o tentativa de a fac hackintosh (dual boot cu windows 10) pe laptop dar acuma am o problema. Am reusit sa instales OS X-ul dar dupa tot imi dadea eroare si nu mai putea sa intru in windows, l-am sters si imi apare "boot0:error" , am formatat tot ssd-ul si la fel. Am bagat alt HDD in laptop si la fel. Am incerc si cu cd-uri cu windows si nimic, doar chestia aia imi apare. Am spus si bateria biosului. Ce as putea face ? Va multumesc!
  5. mile95

    Pret Laptop

    Sigur 1500, stiu ce am cumparat
  6. mile95

    Pret Laptop

    Salutare! Vreau sa imi vand laptopul si nu sunt sigur cat sa cer pe el. Lenovo Thinkpad Edge E540 - 2014 Procesor: I7 - 4702MQ 2.20 GHz Memorie RAM: 8GB DDR3 1600 MHz (pe un singur slot,posibilitate de upgrate) SSD: Intel 520 Series, 120GB (work time:3050 h) - garantie emag pana in 05.01.2020 Placa video: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB Garantie: 07 Septembrie 2016 Display: 15.6 - rezolutie FullHD 1920 x 1080 Anti-Glare Aspect: 10/10 Obs: Nu a fost lopit,zgariat,etc. A fost curatat recent iar SSD-ul este un upgrate facut de mine. Voi ce parere aveti ?
  7. Salutare! Cum as putea sa invat si sa rulez programe facute in Apple Swift daca nu am MacBook ? Nu vreau cu masina virtuala sau hackintosh
  8. Salutare, M-am inscris la Bitdefender TechChallenge iar luni trebuie sa ma duc sa dau un test practic din C++. Aveti idee ce fel de probleme C++ dau ? (OOP, arbori,grafuri,matrici,etc)
  9. /*Cerinta:Sa se citeasca de la tastatura numele unui fisier binar si un text. Sa se creeze fisirul dupa numele dat si poi sa se intratora textul in el*/ #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> #include<string.h> void main() { FILE *f; char fnume[10]; char continut[100]; int poz; printf("Introduceti numele fisierului:"); gets(fnume); printf("Introduceti textul pe care il doriti introdus in fisier: "); gets(continut); errno_t err; err = fopen_s(&f, fnume, "w"); for (int i = 0; i < strlen(continut); i++) { printf("%c", continut); fwrite(&continut, sizeof(int), 1, f); } fclose(f); _getch; } /* Problema merge dar textul introdus in fisier este scris in Chineza. Am folosit " printf("%c", continut); " doar ca sa vad daca textul ii memorat corect si este. Ce am gresit de ii scris in Chineza ? */
  10. Salutare ! Mi-am instalat Kali si nu aveam wlan0 pe el, am cautat pe net si l-am instalat dar nu imi gaseste automan nici un wifi, pot doar sa adaug dupa nume si parola. De aceea cand dau airmon-ng start wlan0 si wash -i mon0 nu gaseste nimic. Cum pot sa rezol ? Multumesc !
×
×
  • Create New...